Ми у Facebook
26.04.2015, 15:45

Як волонтери в Рівному допомагають безпритульним собакам

Поки Рівне неофіційно проголошують "столицею собак" та ледь не щодня знаходять на вулицях вбитих тварин, у місті активно працює група волонтерів, яка щодня знаходить нові домівки бездомним собакам та котам.
Волонтери, точніше волонтерки, власним коштом у вільний час підбирають на вулицях бездомних тварин: котів і собак. Вони підгодовують тваринок, часто стерилізують і прилаштовують їх до нових власників.

Дівчата не мають окремого приміщення, тому все роблять у себе вдома. Часто комунікують та допомагають одна одній. З однією з волонтерок, Інною Хатор, нам вдалося поспілкуватися.

Інна розповідає, що випадків коли маленьких собачат чи кошенят викидають ще з першого дня після народження - дуже багато. Інколи вдається вчасно їх знайти і врятувати, але й часто буває таке, що маленькі тваринки помирають у смітниках.

Часто дівчина й надає консультації новим власникам про те як доглядати чи вигодовувати малечу.

Особливо обурює дівчину, коли собак труять, або викидають ще сліпенькими на смітники:

- Вони не винні, що народилися. Можна ж потримати їх трошки у себе, а потім прилаштувати. Є багато людей готових взяти собі домашнього улюбленця, навіщо ж одразу позбавляти їх життя!?



Якщо ви бажаєте допомогти дівчатам, або ж взяти собі додому домашнього улюбленця звертайтеся до Інни в соціальній мережі або ж за телефоном 0972167190

Статті до теми:

Рівнянка врятувала пораненого кажана [+Фото]

Рівне: волонтери просять допомогти цуценятам, яких викинули у смітник






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ