Ми у Facebook
29.04.2015, 17:00

Проти незаконних телерадіокомпаній Рівного відкрито кримінальне провадження

Відкрито кримінальне провадження проти телерадіокомпанії в Рівненській області, яка тривалий час незаконно розповсюджувала сигнал телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2».
Нагадаємо, що провайдер вводив в оману більше тисячі абонентів, продаючи пакет, в який входили і телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2».

Співробітники відділу по боротьбі з кіберзлочинністю УМВС в Рівненській області провели обшук в офісі компанії-пірата і знайшли докази незаконної трансляції тематичних футбольних телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2».

Директор юридичної фірми «Віндекс» Павло Миколюк розповів про деталі злочину:

- Згідно з нашою інформацією, ретрансляцію телеканалів здійснювали впродовж 2014-2015 року. На сьогоднішній день нами заявлений збиток на суму близько 46 тисяч гривень.

Керівництво телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2», в свою чергу, заявляє про те, що готовий співпрацювати з усіма провайдерами на максимально відкритих і чесних умовах. У той же час до тих, хто займається піратством будуть застосовуватися жорсткі заходи:

- Я б хотів, в першу чергу, звернутися до тих хлопців, які намагаються транслювати наші канали піратським способом. Ми цим питанням дуже серйозно займаємося. Вибудувана ціла система для того, щоб відстежувати недобросовісних провайдерів, - попередив директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Олександр Денисов.

Представникам компанії-пірата в разі доведення провини загрожує позбавлення волі від трьох до шести років. Таких епізодів крадіжки контенту телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» по всій Україні десятки і «Медіа Група Україна» має намір довести їх до суду.

Читати також:

На Рівненщині засудили чоловіка за незаконну торгівлю спиртним

Рівненщина: за незаконний видобуток бурштину заплатив 6800 грн штрафу





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ