Ми у Facebook
26.04.2015, 14:45

На Кубку Бізнес-ліги ОГО проведено матчі 2 туру [Фото+Відео]

У суботу, 25 квітня, відбулися поєдинки другого туру весняного перехідного Кубку «Бізнес-ліги ОГО» з футзалу, який проводить ОГО та Рівненська міська федерація футболу (РМФФ). З-поміж дванадцяти команд лише дві команди – «Рівнегаз» та «Граніт» - здобули максимум очок у двох поєдинках.
Центральним поєдинком чергового туру Кубка стала боротьба двох фаворитів змагань – «Рівнегаза» та «Комфорт-Сервіса». Саме ці дві команди восени минулого року боролися за перше місце в Бізнес-лізі ОГО і тоді чемпіоном стали саме «газовики», котрі перемогли опонентів в очній зустрічі.

Ось і цього разу «Рівнегаз» виявився сильнішим від «Комфорт-Сервіс», забивши на один м’яч більше, ніж суперник. «Комфортівці», звичайно, в заключній частині зустрічі намагалися врятувати хоча б нічию, підключаючи до атак, навіть, свого голкіпера, проте їм це, в підсумку, так і не допомогло.

Ще один фаворит змагань – «Славія» - був близьким до другої поспіль нічиєї на турнірі у матчі проти «Феміди». «Прокурори» вчинили гідний спротив клубу, за який, згадаймо, виступають два колишні «кардиналівці» Маринюк та Дєнюжкін. Виграючи у суперника 4:0 після першого тайму, «Славія» несподівано «розслабилася» після перерви і перед закінченням гри рахунок уже був 5:5. Щоправда у кінцівці «славісти» все розставили на свої місця, забивши два м’ячі.

Серед інших рахунків відзначимо чергову впевнену перемогу «Граніта», перші три очки журналістів із ОГО та бойову нічию «Тріумфа» з іменитим «Атлетіком».

Результат матчів 2 туру, 25 квітня.

«Граніт» - «Простір-ERVE.UA» - 8:2
«Рівнегаз» - «Комфорт-Сервіс» - 4:3
«Рівне-112» - ОГО - 2:6
«Тріумф» - «Атлетік» - 3:3
«Славія» - «Феміда» - 7:5


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У IX Кубку Бізнес-ліги ОГО зіграно перші поєдинки

У суботу стартує IX Кубок Бізнес-ліги ОГО

Нагадаємо, що всі поєдинки відбірного етапу відбуватимуться у спортивній залі Рівненський економіко-технологічний коледж НУВГП (вул. Литовська, 53). Вирішальні зустрічі – «матчі на виліт» - будуть проведені в ДЮСШ №4 (вул. Фабрична, 7).

ПОЛОЖЕННЯ змагань.

ІСТОРІЯ змагань.













На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ