Ми у Facebook
27.04.2015, 19:00

У Рівному відбулися змагання «Олімпійське лелеченя» 2015 [+Фото]

У змаганнях юних олімпіців Рівненщини, котрі нещодавно відбулися в обласному центрі, команда «Екстрим» рівненського НВК «Колегіум» здобула впевнену перемогу та отримала, таким чином, право представляти наш край на найвищому рівні.
Третій етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» 2015 року проводився під егідою Національного олімпійського комітету України з метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху, залучення дітей та юнацтва до занять спортом та змістовного дозвілля.

24 квітня 2015 року до Рівненської ДЮСШ №4 з’їхалися команди, котрі здобули перемогу на Другому етапі змагань, що проходили у районах та містах обласного значення. Кожна команда складалася з 12 учнів (6 дівчат і 6 хлопців) 5-6 класів одного навчального закладу.

Програма змагань мала три складові - спортивну, освітню та культурну.
Як вивилося пізніше, найбільш якісно та всебічно до змагань підготувалися учні Рівненського НВК «Колегіум» під керівництвом Олега Левенця. Їх команда з промовистою назвою «Екстрим» не залишила жодних шансів суперникам, перемігши в усіх видах програми, і здобула право представляти Рівненщину у всеукраїнському фіналі змагань.

Друге місце виборола команда Рокитнівської ЗОШ № 3 Підготував команду вчитель фізкультури Юрій Кінчур.

Бронзовим призером виявилися учні Острозької ЗОШ № 1, наставником якої є Дмитро Борчаковський.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

Спортивний калейдоскоп за тиждень, 3-9 квітня

Переможці та призери змагань нагороджені медалями, кубками, дипломами відповідного ґатунку та призами від Відділення НОК України в Рівненській області. Заохочувальні призи дісталися всім учасникам змагань.















На правах реклами