Ми у Facebook
28.04.2015, 17:45

Завтра у Львові ОДЕК стартує в аматорському Чемпіонаті України - календар

29 квітня матчем проти львівської команди «Опір» бронзовий призер Чемпіонату України серед аматорських команд сезону 2014 року ОДЕК (Оржів) розпочне боротьбу за медалі цьогорічної любительскої ліги.
Крім ОДЕКа, участь в Чемпіонаті планували взяти ще дві команди з Рівненської області, але в останній момент ці клуби відмовилися. Нагадаємо, що у сезоні 2014 року у Кубку України сеерд аматорів старутвали сарненський «Маяк» та ФК «Малинськ».

У сезоні 2015 року змагання пройдуть за новою схемою, а груповий етап чемпіонату 2015 року складатиметься з двох частин. У першій частині 16 команд, розділені на 4 групи по 4 команди за територіальним принципом, грають кожна з кожною за коловою системою у два кола (вдома, виїзд).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кількість претендентів на Кубок області з футболу зменшилася до восьми

Кубок області з футболу розпочався без сенсацій

З кожної з груп до другої частини групового етапу виходять команди, які посядуть 1-3 місця (з урахуванням очок набраних в матчах між собою). Такі команди формують 2 групи по 6 команд – А та Б. До фінального етапу чемпіонату виходять команди, які посядуть 1-4 місця в групах А та Б.

Склад групи 1.

1. «Опір» (Львів)
2. «Рух» (Винники Львівської області)
3. ФК «Вінниця»
4. ОДЕК (Оржів Рівненської області)

КАЛЕНДАР МАТЧІВ.






На правах реклами