Ми у Facebook
29.04.2015, 20:30

Рівнянка пояснює, чому професія журналіста - найцікавіша

Рівнянка просто і переконливо пояснює, чому професія журналіста - надзвичайно цікава і перспективна для сучасних юнаків та дівчат! Напередодні вступу-2015 над цим варто замислитись!
Постійні зміни, екстремальні ситуації, пізнання різних аспектів життя, спілкування з різними верствами населення — все це може дати ця професія!

Школа журналістики на Рівненщині запрошує учнів 9-11 класів [ПОДАТИ ЗАЯВКУ] [Фото+Відео]

Кожного з нас цікавить своє. Як кажуть, до чого душа лежить. Хтось марить пензлями для малювання та фарбами, хтось хоче стати вченим, інший ночами пише вірші, а ще хтось мріє потрапити до архіву із секретними документами. Особисто для мене немає більшого щастя, аніж просто пізнавати людей, їхні думки, переживання, особливості характеру і т.п. Для юного журналіста — це чудова риса, адже впродовж усього професійного життя йому доводиться знаходити спільну мову із сотнями різних людей, це необхідна умова для здобуття потрібної інформації.

Ще один аспект, на який я звернула увагу при виборі майбутньої професії, — це перспектива. Журналістика зараз має величезний попит на ринку праці. Є багато різновидів цієї діяльності і це приваблює ще більше.

Отже, чому я вибираю саме цю професію? Тому, що журналіст у собі вміщує тисячі інших професій: психолог, філософ, оратор, політик, турист, поет, учитель... Цей список можна продовжувати до нескінченності і я впевнена, що, коли оберу саме цю професію, моє життя буде прожите недарма!

До теми:

Вступ-2015: як за 2 дні підготуватись до вступу на журналістику

(Стаття подавалась на конкурс "Я - журналіст!" у 2011 році).





На правах реклами