Ми у Facebook
12.01.2016, 09:50

Рівненщина запрошує учнів з усієї України на підготовчі курси для вступу на журналістику [Фото+Відео]

Цікавить професія журналіста? Потрібна підготовка до вступу-2016? Дізнайтесь про унікальну можливість зробити це за два дні змістовного навчання!
Підготовчі курси з основ журналістики "Школа універсального журналіста" на базі Національного університету "Острозька академія" - це якісна підготовка до вступу на спеціальність "Журналістика". Наступний такий тренінг відбудеться 20-21 лютого 2016 року. Запис на нього триває за телефоном (050) 339 39 85, (098) 500 47 60 та за електронною адресою vg2001@ukr.net.

Як проходить Школа універсального журналіста

Основна частина занять на Школі універсального журналіста - це основи журналістики у форматі тренінгу: живе невимушене спілкування, практичні завдання, робота в групах і безліч конкретних прикладів. Саме в такий спосіб учасники Школи універсального журналіста дізнаються, якими є особливості професії журналіста, які риси повинен мати справжній журналіст, де шукають новини і як використовують для цього соціальні мережі, яким чином беруть інтерв'ю і з чого варто починати журналісту-початківцю. Мінімум теорії - максимум практики: за таким принципом відбуваються заняття. Ніяких домашніх завдань, оцінок і конспектів - натомість дружнє неформальне спілкування, рівність усіх учасників і атмосфера позитиву, якою завжди славиться Школа універсального журналіста! Такі знання знадобляться дитині незалежно від того, який вищий навчальний заклад вона обере для здобуття вищої освіти.

НА ПОЗИТИВІ: Ася Стрільчук із Дубна на Рівненщині з інтересом слідкує, як виконала практичне завдання інша команда. Групова робота - постійна практика на ШУЖ
НА ПОЗИТИВІ: Ася Стрільчук із Дубна на Рівненщині з інтересом слідкує, як виконала практичне завдання інша команда. Групова робота - постійна практика на ШУЖ


Інша частина занять - профорієнтаційна. Учасники дізнаються про умови вступу та навчання за спеціальністю "Журналістика", отримують детальні конкретні поради про те, як готуватись до творчого конкурсу при вступі. А найголовніше - випускники курсів мають змогу публікувати свої роботи в засобах масової інформації. Публікації завіряються у встановленому порядку і можуть використовуватись під час творчого конкурсу при вступі. Таким чином, випускники курсів отримають додаткові переваги при вступі на спеціальність "Журналістика". Незалежно від того, який вищий навчальний заклад вони оберуть для вступу, випускники курсів мають можливість отримувати консультації щодо вступу на журналістику в режимі онлайн. Більше того, організатори сприяють випускникам і після вступу до вищих навчальних закладів - консультують з навчальних питань, допомагають з публікаціями, сприяють з проходженням практики і, зрештою, з працевлаштуванням. П'ятирічний досвід проведення підготовчих курсів "Школа універсального журналіста" на базі Острозької академії - запорука довготривалої підтримки випускників курсів. Тому батьки, які обирають навчання на підготовчих курсах "Школа універсального журналіста", роблять надзвичайно перспективну інвестицію в майбутнє дитини на декілька років уперед.

БІЛЬШЕ ФОТО

Враження випускників тренінгу

"Школа універсального журналіста - це шанс відчути себе "акулою пера" за два неповторних дні", - ділиться враженнями Дарина Бережна із Черкас.

Її землячка Ірина Мордюшенко доповнює: "З нами працювали справжні майстри своєї справи, які надихають нас своїм прикладом".

Катерина Зозуля з Хмельниччини зізнається: “Велику роль відіграє зміна середовища: тут ти почуваєшся по-іншому, отримуєш своєрідну релаксацію”.

Аліна Пономаренко з Чернігова звертається до організаторів: “Хочу запропонувати вам відвідувати з цією програмою інші міста України, я впевнена, що кількість учнів зросте”.

А полтавчанка Анастасія Токар зауважує: "Привітні обличчя, приємні знайомства та неповторна атмосфера Острозької академії - найкращі мої спогади з подорожі до Острога".

КІНЕЦЬ ОДНІЄЇ ІСТОРІЇ - ПОЧАТОК ІНШОЇ: отримавши сертифікати про закінчення ШУЖ, випускники отримують подальшу підтримку від організаторів тренінгу в підготовці до вступу
КІНЕЦЬ ОДНІЄЇ ІСТОРІЇ - ПОЧАТОК ІНШОЇ: отримавши сертифікати про закінчення ШУЖ, випускники отримують подальшу підтримку від організаторів тренінгу в підготовці до вступу


БІЛЬШЕ ФОТО

До слова, серед 5 студентів державної форми навчання спеціальності "Журналістика", які вступили минулого навчального року року двоє - саме випускники Школи універсального журналіста.

Наступні підготовчі курси "Школа універсального журналіста" на базі Національного університету "Острозька академія" відбудуться 20-21 лютого 2016 року. Для отримання детальнішої інформації про умови участі звертайтесь: (050) 339 39 85, (098) 500 47 60, vg2001@ukr.net

До теми:

ВІДЕО: Юні журналісти "тролять" співачку - практичне завдання учнів Школи універсального журналіста

Фото з занять у Школі універсального журналіста





На правах реклами