Ми у Facebook
01.05.2015, 16:30

Валявка розповів, чому «закрив» МФК «Кардинал-Рівне» [+Відео]

Володимир Валявка, екс-президент МФК «Кардинал-Рівне», зібрав прес-конференцію, на якій пояснив журналістам мотиви свого неоднозначного рішення – відмови від фінансової підтримки футзального клубу у Рівному.
Головними причинами такого рішучого кроку пан Володимир назвав дві. По-перше, це те, що команда не виконала завдання на сезон. Нагадаємо, що на старті минулого сезону мова йшла про комплект нагород Екстра-ліги та Кубок України. По-друге, це відсутність підтримки, передусім, фінансової, з боку місцевої влади.

Зокрема, Валявка пригадав, що після переїзду львівського «Кардинала» до Рівного мова йшла про виділення коштів для нового МФК «Кардинал-Рівне» на рівні приблизно 30% від потреб нового клубу. Але від того часу і дотепер весь фінансовий тягар на собі ніс лише генеральний спонсор – фірма «Кардинал». Екс-президент, навіть, назвав конкретну цифру – 600 тис грн – яку він очікував отримати з місцевих бюджетів для підтримки команди цьогоріч, але натомість «Кардиналу», навпаки, «повісили» ще й оренду зали у комунальному приміщенні.

Крім екс-президента МФК «Кардинал-Рівне» на прес-конференції були присутні головний тренер клубу Сергій Піддбуний та віце-президент Михайло Кондратюк, котрі теж відповіли на питання представників ЗМІ.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Валявка відмовився від фінансування МФК «Кардинал-Рівне»

Для продовження боротьби за медалі «Кардиналу» не вистачило 3,4 секунди

Так, коуч рівненчан взяв на себе повну відповідальність за турнірні невдачі, хоча оцінив виступ команди на тверду «четвірку». Крім того, Піддубний відзначив, що саме брак додаткового фінансування не дозволив підсилитися кількома професійними виконавцями. Тренер запевнив, що якби такі кадрові вливання відбулися, то і результат команди був би значно кращим.

Щодо Михайла Кондратюка, то він повідомив про перспективи подальшого існування футзальної команди у Рівному. Головна проблема наразі – це пошук надійних фінансових партнерів для команди. Тому Кондратюк звернувся до всіх небайдужих до долі рівненського футзалу об'єднати зусилля з порятунку клубу.







На правах реклами