Ми у Facebook
02.05.2015, 12:00

"Ранкова кава": учасниця шоу "Голос країни.Діти" рівнянка Катерина Качановська

Рівнянка Катерина КАЧАНОВСЬКА брала участь у шоу "Голос країни. Діти". На сліпих прослуховуваннях до дівчинки повернулася Наталка Могилевська. В її команді Катерина дійшла до фіналу шоу.
У програмі "Ранкова кава" ведуча Ольга Данилюк запитала в маленької рівнянки про ті моменти, що не потрапили у шоу, та плани дівчинки на майбутнє.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО


– Перед тим, як запитати в тебе про проект "Голос країни.Діти", хотілося б, щоб ти розказала про себе: де навчаєшся, чим любиш займатися?

– Я навчаюся у 9 класі в 22 школі. Обожнюю свою школу та радію, що навчаюся саме там. Займаюся вокалом з Марченко Жанною Іванівною. Напевно, якби не вона, то я б і не брала участь у цьому проекті. Вона займається з нами не тільки вокалом, ми відточуємо артистичність, поведінку на сцені та дізнаємося багато секретів. Я займаюся з нею вже сьомий рік. Також займаюся грою на акордеоні та на фортепіано. І в цілому можу сказати, що все моє життя – це музика.

Рівнянка Катя Качановська пройшла у фінал шоу "Голос країни.Діти"

– А окрім музики, які ще захоплення маєш?

– Я пишу вірші, вони є покликом моєї душі. Не можу писати вірші на конкретну тему, адже для цього насправді потрібна якась муза. Тільки тоді вірші будуть справжніми. Інколи ще малюю та танцюю. Тобто серед моїх захоплень – все те, що пов’язане з творчістю.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО


– Якщо говорити про твою участь у шоу, то що тебе надихнуло взяти участь у проекті "Голос країни.Діти"?

– Я там була у першому сезоні й хотіла повернутися. Там дуже класна атмосфера, а найголовніше — у проекті працюють фантастичні люди, яких я буду згадувати все життя. Мене також надихнула мій викладач Жанна Іванівна. Адже вона хоче, щоб ми не просто отримали вміння, а й ділилися ними з іншими. Вона щиро радіє нашим успіхам. Звичайно ж, мої рідні та близькі також мене підтримали та надихнули. Моя мама виховує нас з братом сама, і її підтримка для мене надзвичайно важлива. Вона є прикладом того, якою повинна бути жінка і як треба берегти свою родину та піклуватися про дітей.

Маленька рівнянка вразила тренерів шоу "Голос країни.Діти"

– Проект - це ще і чудова можливість отримати нові знайомства. Діти, з якими ти познайомилася на проекті, ви спілкуєтеся зараз?

– Найбільше я спілкуюся з Лізою Савіною, з якою ми виступали у "вокальних боях". Здавалося б, ми повинні були бути конкурентками, але це не так. Не було дня, щоб ми не спілкувалися після шоу. Коли я їхала додому, по завершенні проекту, то я сумувала найбільше за людьми, які там були. Адже ми роз'їхалися по різних містах і не можемо бачитися. СМС, телефон, інтернет – це не те, адже тобі хочеться обійняти цих людей. Я також спілкуюся з Михайлом Царем зі своєї команди, який був суперфіналістом. Хочу вірити і навіть впевнена, що ці друзі залишаться зі мною на все життя.

– А якщо говорити про твої плани на майбутнє: творчість, навчання? Про що мріє Катерина Качановська?

– Я нічого намагаюся не загадувати наперед . Навіть з “Госом країни.Діти” все сталося раптово. Я не збиралася їхати, а потім подумала, що від того, якщо я не поїду – нічого не зміниться. Це з екрана все здається таким простим. А насправді є багато моментів, які лишають за кадром, і в ці миті дуже треба підтримка близьких людей. Також треба розуміти, що участь у проекті – це також кошти, які мені допомагали знайти.

Якщо казати про плани, то всі очікують, що я скажу, що хочу стати співачкою. І я, звісно, цього хочу, але якщо так не вийде, то найголовніше – хочу мати можливість забезпечити свою родину. Також хочу, щоб мої діти не бачили те, що бачу я. Моя мрія з дитинства – це допомагати дітям-сиротам, це бажання з'явилося з тієї миті, відколи я вперше побувала в дитбудинку. Ми не живемо з татом, але наша мама компенсувала нам все своєю любов’ю. Всі ж ці діти не відчувають обіймів, тепла, любові. Я загалі не розумію, як можна відмовитися від цих дітей. І з іншого боку дивує, коли люди, маючи гроші, не хочуть допомагати цим дітям. Треба робити зусилля, щоб вони відчували, що вони у цьому світі не одні. Мрія всього мого життя – це допомагати іншим.

Все, що я можу – це залишатися собою. Я не вмію грати ролі, не співаю ті пісні, які не відчуваю. Не бачу сенсу в тому, коли ти говориш одне, а за спиною – інше. Якщо мені хтось не подобається, то я краще це скажу і буду чесна. Я буду знати, що потім це ніде не випливе. Мій дідусь мене вчив бути щирою, а ще він ходив на всі мої концерти і завжди підтримував. Поряд з такими людьми, як він, хочеться жити. Але ми люди, такі істоти, що не цінуємо те, що маємо і тільки коли втрачаємо, то розуміємо. Коли я втратила дідуся, то зрозуміла, що частина мого життя втратила колір, просто пролетіла...


ДИВИТИСЯ ВІДЕО


– Знаємо, що нещодавно у Рівному відбувся твій сольний концерт. Які враження?

– Це надзвичайно приємно. Я думала, що якщо прийде навіть одна людина, то я буду для неї працювати. Виявилося, що прийшла велика кількість людей. І я зрозуміла, що роблю це не просто так. Мені важливо, щоб люди слухали мене поза проектом, а не тільки коли мене показували по телевізору.

ПОБАЖАННЯ ВІД КАТЕРИНИ КАЧАНОВСЬКОЇ:
Я хотіла би щиро подякувати всім людям, які мене підтримували. Моїй родині, яка завжди поряд зі мною. Глядачам, які слухають та підтримували під час проекту. Міській владі Рівного за матеріальну та моральну підтримку. І всім-всім, хто любить мене такою, яка я є.





На правах реклами