Ми у Facebook
03.05.2015, 07:45

Гороскоп на 3 травня: бережіть сили та репутацію

День творчості, цікавого дозвілля, відпочинку, зміцнення особистих стосунків, мрій та фантазій. Не виключені якісь пригоди, нові знайомства, грішні спокуси. Хтось зустріне свою майбутню другу половинку, а хтось пізнає ціну справжньої дружби.
Астрологічний прогноз: 3 травня 2015, неділя.

15 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (друга чверть, росте). Сонце у знаку Тельця

Добре: займатися нескладними домашніми справами та приємними клопотами, творчістю, мистецтвом, улюбленим хобі; відпочивати у вузькому колі близьких людей; подорожувати, ходити та їздити на екскурсії; купувати одяг та взуття; берегти сили, дотримуватися гармонії та помірності у всьому; економити сили та гроші; дотримуватися легкої дієти; приймати водні процедури.

Не рекомендується: займатися серйозним бізнесом, фінансами, питаннями нерухомості; даремно ризикувати у поїздках; сваритися вдома і конфліктувати у громадських місцях; переїдати, зловживати алкогольними напоями; приймати подарунки та гроші від малознайомих людей; стригтися; займатися сексом; одружуватися.

Обережно! Контролюйте свої емоції та поведінку! У своїх планах та задумах не відривайтесь від реальності. Думайте не тільки про задоволення, а й про наслідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 27 квітня – 3 травня
Травень 2015: найкращі дні та несприятливі години
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Любовний гороскоп на 2015 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ