Ми у Facebook
04.05.2015, 09:15

Нові можливості працевлаштування та заробітку для жителів Рівненщини

Питання номер один, яке нині хвилює всіх мешканців України та Рівненщини, зокрема, – це як знайти можливості для достойного заробітку. Адже з постійним зростанням цін та тарифів на комунальні послуги варто боротися не тільки через економію, а і через збільшення доходів.
У Рівненському районному центрі зайнятості голова спостережної ради групи компаній "УкрТехноФос" Юрій Супрунюк провів презентацію вакансій та можливостей заробітку для мешканців краю.

Група компаній "УкрТехноФос" ось уже впродовж 15 років на власному досвіді та бізнесі демонструє шлях від створення гуртового-роздрібного складу до одного із найбільших операторів національного ринку мінеральних добрив. В українському секторі сільського господарства підприємство відоме нововведеннями у власному виробництві. Унікальна технологія "УкрТехноФосу" полягає в тому, що сульфат амонію, тукосуміші та комплексні мінеральні добрива NPK поєднані в одній гранулі. Це власне виробництво виходить під торговою маркою “U●Phos”.


Інноваційна компанія 2013 року: "УкрТехноФос"


Наразі компанія має виробничі бази, які розміщені в Західному, Центральному та Східному регіонах України. Підприємство постачає свою продукцію в усі області України. Іншим напрямком діяльності є торгівля традиційними мінеральними добривами, добривами для позакореневого підживлення та сільськогосподарською продукцією.
ТзОВ "УкрТехноФос" – далеко не "новачок" на ринку, це компанія з більш ніж 14-річною історією. В той час, коли багато політиків лише говорили про євроінтеграцію, рівненське підприємство власними зусиллями "відкрило вікно в Європу". Компанії холдингу експортують до країн Європи такі види сільськогосподарської продукції, як зерно гірчиці (білої, чорної та жовтої), сорго, гороху, сої та інших нішевих культур.

Центральний офіс фірми знаходиться у Рівному, представництва компанії є у Києві, Дніпропетровську, Полтаві, Сумах, Бродах, Вінниці, Хмельницькому та Житомирі.

У групі компаній "УкрТехноФос" наразі працює близько 500 осіб. Водночас підприємство не зупиняється на досягнутому, а й далі продовжує розвивати свої потужності.

"Ми зацікавлені в тому, щоб люди з нашої області мали достойну роботу та заробітну плату. Тому створення нових робочих місць на підприємстві для нас є першочерговим завданням, – говорить голова спостережної ради групи компаній "УкрТехноФос", депутат Рівненської обласної ради Юрій СУПРУНЮК. – Завдяки співпраці з районним та обласним центрами зайнятості ми будемо втілювати в життя нові бізнес-проекти та допомагатимемо з працевлаштуванням тим, які з тих чи інших причин стали безробітними, але хочуть працювати".

Так, у зв'язку зі збільшенням об’сягів виробництва мінеральних добрив під власною торговою маркою “U●Phos” з липня місяця трудовий колектив "УкрТехноФосу" планують поповнити 30 новими працівниками. Найбільше кадрів потрібно на підприємство у селі Любомирка Рівненського району. Тут жителям Рівненщини пропонують різноманітні вакансії. Серед яких – машиніст тепловоза, машиніст крана, апаратники, навантажувачі та ще багато інших.

Інша галузь, яку планують розвивати в області, – це риборозведення. Зараз відкритою залишається вакансія рибовода, бо якщо знайти справді хорошого фахівця, то після цього він вже зможе підбирати собі колектив, з яким буде працювати. Це можуть бути як чоловіки, так і жінки, адже робота не передбачає важкої фізичної праці.
"У нашому випадку використовуються новітні технології. Тобто не планується риборозведення у відкритих водоймах. Це буде закрите приміщення, замкнене водозабезпечення, тому ця робота підійде як жінкам, так і чоловікам", – пояснив під час презентації Юрій Супрунюк.

Жителі Рівненщини, які готові працювати на неповну зайнятість, можуть стати представниками "УкрТехноФосу" у своєму селі чи місті. Для цього планують провести короткотривале навчання на підприємстві, яке полягає не лише в отриманні знань про асортимент, а й технології застосування кожного з добрив. Далі представник повинен підтримувати телефонний зв’язок з центральним офісом. Робота полягає в тому, щоб зібрати замовлення у своїх односельчан, які мають потребу в мінеральних добривах, насінні чи засобах захисту рослин. І вже наступного дня їх доставлять у ваше село чи містечко.

"Ми неодноразово стикалися з тим, що люди хочуть придбати добрива і мають в тому потребу. Проте не в усіх селах та містах є спеціалізовані магазини, де б це можна було б зробити. Тому переконані, що це буде корисним для людей, – розповідає голова спостережної ради групи компаній "УкрТехноФос". – А наші представники отримуватимуть заробітну плату не менше мінімальної, а при хороших продажах – ще і відсотки".

Ще один напрямок, який розвиває "УкрТехноФос", – це популяризація та заробіток на вирощуванні нішевих сільськогосподарських культур. На Рівненщині звикли засаджувати поля вже традиційними культурами. Представники ж підприємства пропонують жителям області заробити на вирощуванні нішевих культур. Мова йде про гірчицю, олійний гарбуз, квасолю та інші. Вам розкажуть усю необхідну інформацію про особливості добрив, які потрібні саме цій культурі, та нададуть рекомендації для отримання кращого врожаю. Потім же ви зможете здати свої врожаї підприємству та мати хороший заробіток. Адже це справді рентабельно.

Враховуючи важку економічну ситуацію в країні, група компаній "УкрТехноФос" допомагає у створенні та реалізації цікавих бізнес-проектів. Вони можуть стосуватися не тільки сфери сільського господарства і виробництва мінеральних добрив. Якщо ви маєте цікаву ідею створення власного бізнесу, то економісти та юристи компанії допоможуть вам підготувати бізнес-план і отримати кошти на його втілення.

– Спільно з обласним центром зайнятості ми хочемо допомогти розвитку бізнесу в нашій області. Так, ми готові доповнити матеріальну допомогу від центру зайнятості власними, без кредитними коштами. Для цього створено фонд "Розвиток Рівненського краю", який допоможе "на старті" тим, хто дійсно хоче реалізувати себе, – коментує Юрій Супрунюк.

У той час, коли багато людей шукають роботу чи можливості додаткового заробітку, підприємство "УкрТехноФос" не тільки доводить можливості успішного розвитку у складних економічних умовах, а і створює нові робочі місця та підтримує тих, хто мріє про власну справу. Конкретними кроками, а не словами рівненське підприємство "УкрТехноФос" прагне рухати вперед економіку Рівненщини та України в цілому. 

За додатковою інформацією звертайтеся у відділ кадрів підприємства "УкрТехноФос" – 067363 35 24.

ЦЕНТРАЛЬНИЙ ОФІС
м. Рівне, вул. Соборна, 370 В
Тел./факс: (0362) 64 98 80, 64 98 81
office@utphos.com
www.utphos.com

Також з 1 квітня 2015 року почала функціонувати громадська приймальня голови спостережної ради групи компаній "УкрТехноФос", депутата Рівненської обласної ради Супрунюка Юрія Павловича.
Прийом громадян проводиться за адресою вул. П.Могили, 22б (за Рівненською райдержадміністрацією) з 10.30 до 18.30 щодня, окрім вихідних.


Рівне: "Укртехнофос" будує Європу в Україні





На правах реклами