Ми у Facebook
16.05.2015, 19:15

Рівненські топ-менеджери про навчання у Михайла Винницького

22-23 травня у Рівному вдруге пройде навчальна програма для управлінців, які відповідають за продажі. Автор і викладач модулю – Михайло Винницький, провідний експерт у сфері продажів в Україні, доктор економічної соціології Кембриджського університету, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи.
Перша програма “Управління продажем” від Михайла Винницького у Рівному стартувала 17 жовтня минулого року. Учасниками навчання стали управлінці з 25 компаній із усієї Західної України. Серед них “Реноме”, “Ескада-М”, “Волинь-Цемент”, “Теплосфера”, “КТС”, “JoyRocks”, “Теремно-Хліб”, “ТД “Любисток” та інші.

Ми запитали учасників першої програми, яких результатів їм вдалося досягти після навчання.

Детальніше про програму “Управління продажем” у Рівному

Сергій Гелай, керівник напрямку клієнтських побажань компанії “Ескада-М”:
“Безумовно, отримав купу класних емоцій та нових знань. У Михайла Винницького повчитися варто багатьом речам: зрозуміти, з чого складається цикл продажу, дізнатися, чому продажі починаються зі слова “ні”, познайомитися з типажами продавців – усе це важливі й дійсно дієві речі, які працюють на практиці. Після програми зрозумів, як будувати партнерство з ключовими клієнтами, як потрібно добирати менеджерів у команду, щоб отримати кращий результат, і усвідомив, що емоції дуже важливі для продажів. Уся інформація добре засвоюється завдяки роботі в командах під час модулю, розбору кейсів та обміну досвідом між учасниками.”

Сергій Гелай під час модулю “Управління продажем” у Рівному
Сергій Гелай під час модулю “Управління продажем” у Рівному


Руслан Грищук, власник компанії “Теплосфера”:
“Участь у програмі Михайла Винницького стала для мене хорошою платформою для знайомств і налагодження ділових контактів із професійними харизматичними людьми. Знання, досвід, широта поглядів Винницького надихають на неординарні рішення й нестандартні зміни — себе, своєї компанії й оточуючого середовища загалом”.

Руслан Грищук постійно відвідує програми kmbs у Рівному та заходи Smart People
Руслан Грищук постійно відвідує програми kmbs у Рівному та заходи Smart People


Федір Делеган, директор ТОВ “РЕНОМЕ-КОМФОРТ:
«Вже тричі брав участь у програмах Михайла Винницького, і кожного разу черпаю для себе багато корисного. Михайло вміє донести інформацію та зарядити аудиторію до дій. Він чітко будує ідею, яку хоче донести. Унікальність саме програми “Управління продажем” полягає в тому, що вона охоплює практично всі сфери роботи компанії з акцентом на продаж. Кожен працівник компанії має бути направлений або «заточений» на задоволення свого клієнта. Тому ця програма – саме те місце, де можна відшукати нові рішення та переосмислити існуючі процеси у компанії.»

Федір Делеган у процесі навчання під час модулю Михайла Винницького
Федір Делеган у процесі навчання під час модулю Михайла Винницького


Зареєструватися на програму “Управління продажем” у Рівному

До теми:

Михайло Винницький про програму “Управління продажем у Рівному”

Рівненські топ-менеджери про навчання у Михайла Винницького. Частина 1





На правах реклами