Ми у Facebook
17.05.2015, 15:01

Гороскоп на тиждень 18 - 24 травня

Прогноз астрологів на тиждень для всіх знаків зодіаку.
ОВЕН (21.03-20.04). Досить непростий тиждень. Може виникнути ситуація, коли потрібно прийняти важке для себе рішення. Прислухайтесь до інтуїції. Нові ідеї та думки варто реалізувати, бо вже скоро вони можуть втратити сенс. Будьте уважні до дрібних деталей та обережні у фінансових справах і висловах на чужу адресу.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Активний, продуктивний період. Все вдасться без зайвих зусиль. Однак не кваптеся звалювати на себе всі справи. У роботі бажано уникати надмірної самовпевненості, особливо при спілкуванні з начальством. Для кращого заробітку і поліпшення матеріального становища складіть грамотний план дій.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Настає відповідальний період, який важливий не тільки для вас самих, а й для ваших близьких. Їм зараз потрібна ваша допомога та підтримка. Також це зручний момент, щоб переглянути відносини з колегами на роботі, діловими партнерами та безпосереднім начальством. Не втрачайте терпіння, знайте у всьому міру.

РАК (22.06-23.07). Робота поглине більшу частину вашого часу, але воно того варте. Ваші старання та зусилля оцінять, тож можете розраховувати на якусь відзнаку, премію чи підвищення по службі. Не намагайтесь нікого обманювати - вас швидко виведуть на чисту воду. Напередодні вихідних постарайтеся зайнятися домашніми справами, подбати про близьких людей.

ЛЕВ (24.07-23.08). Досить вдалий, хоч і метушливий тиждень. Все у вас вийде, ще й впораєтесь із численними домашніми та господарськими справами. І все ж постарайтеся не вплутуватися в фінансові та політичні авантюри, тому що дуже великий ризик потерпіти фіаско і втратити гроші. Вихідні - для відпочинку з друзями.

ДІВА (24.08-23.09). Остерігайтеся квапливих рішень під впливом настрою чи намовлянь «доброзичливців». Ймовірні обмани та прорахунки. Ви можете стати жертвою шахрайства, легковажності близьких людей чи несумлінності партнера по бізнесу. Будьте стриманіші в прояві емоцій і не розповідайте про себе занадто багато.

ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Більше позитиву та оптимізму! І перед вами відкриються нові можливості. Посмішка та дотепність допоможуть уникнути конфліктів, налагодити будь-які ділові та особисті контакти і знайти спільну точку зору на спірні питання. Якщо зібралися у далеку дорогу, будьте обережні, ймовірні непередбачені обставини.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Сприятливий тиждень. Ви з легкістю обійдете перешкоди і досягнете бажаного. Результати залежатимуть від працездатності та готовності пожертвувати вільним часом. Не варто розслаблятися у середині тижня. Прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підкаже правильне рішення у неприємній для вас ситуації.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Ви занадто захоплені роботою, громадською діяльністю, друзями - а це може не сподобатися батькам чи коханій людині. Постарайтеся розпланувати свій час, щоб його вистачило на всіх. У вихідні можете розраховувати на піднесений настрій і смакоту у тісному колі близьких людей.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Не поспішайте з новими справами та грандіозними проектами. Необхідно продумати стратегію ваших майбутніх дій. Успіх цілком можливий, але у продовженні та завершенні давно розпочатих справ. Не варто розкривати чужі таємниці у середу. Допомога друзів або похвала начальства потішать наприкінці тижня.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Досить неспокійна середина тижня. Ваші творчі фантазії та ділові пропозиції не всі правильно зрозуміють. Не намагайтесь у четвер брати на себе зайву відповідальність – дайте можливість це зробити старшим за віком чи званням. У вихідні дозвольте собі повноцінний відпочинок, вільний від усіх справ і турбот.

РИБИ (20.02-20.03). Зайвий раз на ризикуйте. Можливі якісь новини, несподівані зміни, перешкоди у правах. Тут вам знадобляться передбачливість і вміння миттєво приймати рішення. Відносини з начальством та стосунки з близькими людьми можуть виявитися напруженими, але до вихідних всі проблеми вирішаться. Чи принаймні знайдете якийсь компроміс.

«Рівненська газета» № 20 від 14 травня 2015

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку

Найкращі дні 2015 року - астрологічний календар





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ