Ми у Facebook
17.05.2015, 07:45

Гороскоп на 17 травня: спокій та домашній затишок

Вихідний варто присвятити собі та близьким людям, простим домашнім турботам, спокійно відпочити, відновити енергію. Нові справи починати не варто, сперечатися й сваритися - тим більше. У складній ситуації прислухайтесь до інтуїції.
Астрологічний прогноз: 17 травня 2015, неділя.

29 місячна доба. Сонце у знаку Тельця. Місяць у знаку Тельця (четверта чверть, спадає). Завтра, 18 травня, - Молодик (Новий Місяць).

Добре: займатися простими домашніми справами, улюбленим хобі, створювати вдома комфорт і затишок; вирішувати дрібні побутові проблеми, до яких раніше не доходили руки; гуляти на самоті або зі своїми дітьми; допомагати близьким та коханим, підтримувати їх морально і робити їм маленькі сюрпризи; спілкуватися лише з людьми, з якими затишно і спокійно.

Не рекомендується: планувати й починати нові справи; займатися бізнесом та фінансами; перенапружуватися фізично та нервово; з’ясовувати стосунки, сперечатися, сваритися; вирушати у поїздки; купувати одяг і дорогі речі; стригтися; вживати алкоголь та сильнодіючі ліки.

Обережно! Контролюйте себе і ситуацію навколо себе. Сьогодні можна стати жертвою обману і самообману. Не відволікайтесь на різну маячню. Дотримуйтесь техніки безпеки, будьте уважні на дорозі!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 11 - 17 травня
Західний гороскоп на 2015 рік для знаків зодіаку
Травень 2015: найкращі дні та несприятливі години
Ежедневный лунный гороскоп покупок





На правах реклами