Ми у Facebook
19.05.2015, 16:30

Кращими дворовими командами області стали сарненський «Маяк» та «Тайм» із Здолбунівщини [+Фото]

Фінальні матчі обласних змагань із дворового футболу відбулися 16 травня на стадіоні «Авангард» у Рівному. За їх підсумками перше місце з-поміж молодших футболістів завоювали сарненчани із «Маяка». Серед старших гравців найкращими виявилися здолбунівчани з «Тайму».
Переможці другого (зонального) етапу обласного фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу серед юних любителів шкіряного м’яча змагалися у двох вікових груп - 13-14 років та 15-16 років.

У молодшій категорії зійшлися команди «КАМАЗік» з села Острожець Млинівського району, «Геральдика» з міста Дубно, «Маяк» з міста Сарни та «Імпульс» з обласного центру. В результаті напружених поєдинків першими фінішували юні футболісти «Маяка», здобувши право репрезентувати дворовий футбол нашої області на всеукраїнських змаганнях.

У старшій групі нелегку перемогу святкувала команда «Тайм» зі Здолбунівського району, в якої виявилася найкраща різниця забитих та пропущених м’ячів у матчах зі своїми суперниками з Сарн та Рівного.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Костополі та Дубно відбулися зональні змагання з дворового футболу

У Рівному пройде «Кубок майбутніх чемпіонів» 2015

Відзначимо, що переможці та призери даних змагань були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами відділення НОК України у Рівненській області.















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ