Ми у Facebook
20.05.2015, 12:45

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

Рівненський стрілець Олег Омельчук отримав право виступати на ХХХІ літніх Олімпійських іграх, що відбудуться у 2016 року у бразильському Ріо-де-Жанейро. Дещо раніше, на змаганнях літнього чемпіонату України зі стрільби кульової у Львові рівненські спортсмени вибороли повний комплект медалей.
Рівненчанин здобув четверте місце у другому етапі Кубка світу з кульової стрільби, який проходив у Форт-Беннінгу, США. Таким чином, Олег Омельчук виборов ліцензію на участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх, що відбудуться у 2016 року в Ріо-де-Жанейро, Бразилії.

А у Львові з 11 до 15 травня відбулись змаганнях літнього чемпіонату України зі стрільби кульової, на якому спортсмени з Рівненської області виграли повний комплект медалей. Зокрема, срібну медаль у стрільбі на 50 м з малокаліберного пістолету виборов Данілов Владислав – студент Рівненського державного гуманітарного університету; бронзову нагороду завоював у стрільбі на 25 метрів Камінська Оксана.

В командному заліку спортсмени Владислав Данілов, Бороденко Юлія, Ковальчук Людмила, Сокол Андрій, Нагорний Роман, Омельчук Олег та Оксана Камінська здобули дві золоті та дві бронзові нагороди.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський снайпер Олег Омельчук - серед найкращих у світі

У Сіднеї рівненський стрілець Олег Омельчук зайняв другу сходинку

Всі спортсмени є учнями обласної школи вищої спортивної майстерності. Тренер - заслужений тренер України Бондар Сергій Павлович.

Загалом, для боротьби за звання чемпіона України на Львівщину прибуло близько трьох сотень спортсменів, які представили збірні команди 14 областей України.

Цьогорічний Чемпіонат є одним із етапів відбору кандидатів до складу національної збірної команди України на право участі в I Європейських Іграх, що пройдуть у червні в місті Баку.






На правах реклами