Ми у Facebook
23.05.2015, 13:00

Макіяж на випускний 2015: модні тенденції [Фото+Відео]

Випускний вечір - важлива подія для кожної дівчини. Всі хочуть бути неперевершеними у своїх індивідуальних образах. Допомогти у цьому може вдало підібраний макіяж.
Макіяж на випускний — це ставка на природність і натуральність, але в той же час він не позбавлений неординарних прийомів. Для кожної дівчини потрібен індивідуальний підхід у виборі макіяжу.

Макіяж для блондинок

В цьому році блондинкам візажисти рекомендують створювати романтичні і жіночні образи в макіяжі на випускний. В цьому їм допоможуть світло-сірі або блакитні тіні з блиском. Щоб погляд вийшов більш «відкритим» потрібно наносити тіні на верхні повіки і трохи підмалювати нижній контур очей. Фарбувати брови дівчат зі світлим волоссям треба дуже обережно, щоб брови не втратили свого природного обриси. А можна нафарбувати губи помадою приглушених тонів.



Макіяж для шатенок

Для оформлення очей за допомогою макіяжу для шатенок безпрограшним варіантом вважається «смокі-айс» в поєднанні з подовжуючої тушшю. У 2015 році візажисти звертають увагу дівчат з зеленими очима тіні зелених відтінків з сріблястим відтінком, а карооких дівчат на золоті відтінки. А блакитноокі шатенки повинні вибрати світло-блакитні тіні перламутрових відтінків. Від використання рожевих і коричневих тіней і чорної підводки бажано відмовитися, так як вони візуально «з’їдати» очі. Макіяж на випускний 2015 для шатенок повинен включати в себе бежево-коричневу помаду.



Експериментуємо: випускне плаття своїми руками [+Відео]

Макіяж для рудоволосих

Зазвичай всі рудоволосі дівчата мають дуже виразну зовнішність. Тому їх основне завдання в нанесенні макіяжу на випускний — не занадто виділяти обличчя, а вирівняти його риси, зробити більш симетричним і ясним.

Макіяж повинен бути виконаний на базі декількох відтінків: перший повинен підкреслювати відтінок очей, а другий підкреслює колір волосся. Це означає, що рудим дівчатам з сірими очима рекомендується створювати макіяж в стилі «смокі-айс» з використанням сіро-золотистих відтінків, а рудих дівчат з зеленими очима — зеленуваті тіні з жовтими або мідними відливами. Для рудоволосих підійдуть помади тьмяних матових відтінків.



Які прикраси обрати на випускний 2015

Модний макіяж для брюнеток

В макіяжі на випускний 2015 для брюнеток повинні обов’язково бути чіткі стрілки, які акцентують увагу на розрізі очей. Рівна лінія і гострий кінчик — це основні модні ознаки. Їх можна відтінити перламутровими тінями холодного відтінку.

Брюнетки є єдиним типом, яким в модному макіяжі на випускний 2015 можна використовувати червону помаду, але вона повинна бути не дуже яскравою і викликає, а приглушеною і спокійно, з легкою матовою текстурою.



Поради вдалого макіяжу від "Все буде добре"



Модний образ на випускний 2015 року в Рівному [+ПОРАДИ]

За матеріалами: owoman.com.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ