Ми у Facebook
25.05.2015, 21:45

Рівненщина: до армії призивають юнаків 1995 року народження

Витяг із наказу військового комісара Рівненського ОМВК №31 від 13 травня "Про призов громадян на строкову службу до ЗСУ та інших військових формувань у квітні-червні 2015 року".
На підставі Указу президента України від 17.02.15 № 88/2015 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році" та Указу президента України від 7 травня 2015 року №255/2015 "Про внесення змін до Указу президента України від 17.02 2015 №88"

НАКАЗУЮ:

1. Громадянам міста Рівного, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: м. Рівне, вул. Грабник, 2, каб. №17, а громадянам Рівненського району, які підлягають призову на строкову військову службу, прибути на призовну дільницю за адресою: м. Рівне, вул. Дніпровська, 4, кабінет №15, в час, зазначений в повістках.
2. Громадянам, які не отримали особистих повісток для призову на строкову службу, прибути у військовий комісаріат в десятиденний термін з дня початку призову, визначеного Указом президента України, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

3. Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста, негайно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у відповідний військовий комісаріат на призовну комісію.

4. Явці на призовну дільницю міста Рівне та Рівненського району, для призову на строкову військову службу, підлягають усі громадяни 1995 року народження, яким в період чергового призову до 30 червня 2015 року виповниться 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призваних раніше з різних причин.

Хто не підлягає під мобілізацію у 2015 році [ІНФОГРАФІКА]

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до військового комісаріату несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

6. На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов'язані забезпечити явку вказаних громадян на призовні дільниці та несуть відповідальність за незабезпечення своєчасної явки призовників на призовну дільницю.

Руслан ТКАЧУК, т.в.о. військового комісара
Рівненського об'єднаного міського військового комісаріату.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ