Ми у Facebook
25.05.2015, 20:18

«А ви готові до нового стилю проживання?» - Новий проект житлового комплексу від групи компаній «РЕНОМЕ»

Група компаній «РЕНОМЕ» вже звикла дивувати рівнян новими, прогресивними ідеями у сфері будівництва. Основний принцип, за яким діє компанія, — це використання найкращих матеріалів для створення комфортного та затишного житла.
Крім того, компанія “РЕНОМЕ” є прикладом відповідального бізнесу, адже сплачує податки до місцевого бюджету, а також постійно займається благодійністю.

Враховуючи усі сучасні технології та тенденції у сфері будівництва, компанія представила абсолютно новий проект житлового комплексу під назвою «Spectrum». Це нестандартне рішення для багатоповерхових будинків з раціональним розподілом прилеглої території. Гармонія урбаністики, комфорту і природи – основна ідея ландшафтної концепції житлового комплексу.

Група компаній «РЕНОМЕ» добре відома у Рівному завдяки знаменитому житловому комплексу «Гетьман Виговський», проте її новий проект — це кардинально інший підхід до будівництва.

«Нашим завданням було створити, насамперед, комфортне середовище для проживання європейського рівня. Ми вирішили ламати стереотипи, адже вже всі звикли до радянського мислення, за яким будинки зводилися однотипні, сірі та буденні, – розповіла генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ" Надія ГЛАДКЕВИЧ. — Наш проект вразить навіть тих, хто думав, що вже все знає і все бачив у сфері будівництва».



І дійсно, будинки будуть кардинально відрізнятися один від одного: матимуть різні оригінальні відтінки та “смачні”, приємні назви, як-от «оливковий», «сливовий», «ванільний» чи «медовий». А хіба ви вже зараз не уявили, як було б жити у “ванільному” будиночку? Приємно, чи не так?!

А «смачних» квартир вистачить на усіх. Адже всього у новому житловому комплексі буде аж вісім будинків. Серед «родзинок» ЖК «Spectrum»  - похилі дахи та зручні антресольні квартири на найвищих поверхах новобудов. Жителі ж першого поверху матимуть розкішні тераси, які нагадуватимуть територію біля приватних будинків. Самі ж квартири будуть оригінальними у плануванні і зовсім не схожими одна на одну. Передбачається аж 25 унікальних планувань, то ж кожен зможе обрати квартиру, яка до смаку саме йому.



Директор «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД», компанії-генпідрядника проекту, Василь Рокунь розповідає, що для спорудження будинків будуть використовуватися максимально якісні матеріали: безшумні ліфти, енергозберігаючі склопакети, панорамні вікна тощо.

Будівельники з «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД», у свою чергу, урочисто пообіцяли забезпечити якість, надійність, дотримання встановлених термінів та гарантійний сервіс.

У відповідь на запитання журналіста, «чому саме «Spectrum»?» фахівці компанії говорять, що у перекладі з латини це слово означає «візія» або «образ», а трактують його як «ідею, або логічну конструкцію образу бажаного майбутнього». Ще один варіант трактування назви «Spectrum» – символічний. Компанія пропонує клієнтам широкий спектр умов та можливостей для нового та комфортного стилю проживання.

Для створення оригінального дизайну комплексу фахівці «РЕНОМЕ» вивчали досвід і провідні тенденції польської архітектури, але будувати вирішили з українськими фірмами. Розробкою проекту займалося проектне бюро «ARCHIMATIKA», яке вже мало досвід будівництва у Києві.

«Ще одним завданням, яке ми перед собою ставили, - можливість легко знайти своє вікно. Тобто, квартири навіть ззовні не схожі між собою. А ще, біля свого вікна господиня зможе посадити квіти, тим самим зробити домівку ще більш унікальною», – додав директор проектного бюро Олександр ПОПОВ.
Крім усіх перерахованих зручностей, забудовники обіцяють встановити ще й дитячі майданчики, велопаркінг та велодоріжки, щоб і діти, і дорослі відчували комфорт проживання у «Spectrum».

Директор «РЕНОМЕ-КОМФОРТ», компанії-девелопера проекту, Федір ДЕЛЕГАН  розповів про шість головних концепцій, які будуть втілені у комплексі:



Якісно нова архітектоніка. Оригінальні конструкції будівель.

Безпека. Сторонні особи не зможуть зайти на територію .
Відокремити комерційне від житлового: будинки будуть окремо від магазинів та публічних закладів.

Парковка. Місця для паркування відокремлено від зон відпочинку.

Розподіл пішохідного та транспортного простору. Парковка буде розміщена по периметру, і на території комплексу можна буде вільно гуляти і не турбуватися про безпеку дітей.

Якісне озеленення. Розробка проекту з урахування вже існуючих на ділянці зелених насаджень. Ландшафтний дизайн.

На презентації проекту був присутній і головний архітектор Рівного Сергій СЕМЕНЕЦЬ, якого вразили масштаби запланованого будівництва та неординарність ідеї:

«Від «РЕНОМЕ» я вже традиційно очікував чогось незвичного, але щоб настільки! Я вражений і дуже задоволений ідеєю».

Здача в експлуатацію будинків першої черги планується вже у 2016 році. Це 131 різна за плануванням квартира, яку кожен охочий зможе придбати вже з червня цього року.

Попри те, що житловий комплекс буде надзвичайно комфортним, творці «РЕНОМЕ» обіцяють, що цінова політика буде розрахована не на елітних покупців, а на звичайних мешканців міста, які планують придбати собі житло трохи вище, ніж економ класу.

«Захід такого типу, коли презентуємо не готовий комплекс, а лише проект, влаштовуємо вперше, можливо, тому, що нам самим він дуже подобається, – розповіла генеральний директор групи компаній "РЕНОМЕ" Надія ГЛАДКЕВИЧ. – Ми віримо, що наша ідея так само потрапить до багатьох сердець рівнян, які вже наступного року зможуть стати мешканцями нашого житлового комплексу».



Після презентації цього грандіозного проекту всі присутні були запрошені на забиття першої палі будинку – символічного початку будівництва житлового комплексу «Spectrum».






ЖК «Spectrum» знаходитиметься прямо перед офісом "РЕНОМЕ", який розташований за адресою: м. Рівне, вул. Костромська, 25

Читати також:

РЕНОМЕ: 24 роки життя у фактах

РЕНОМЕ дякує рівнянам, які допомогли хворим діткам

У Рівному благодійний "Різдвяний передзвін" від "РЕНОМЕ" зібрав понад 23 тисячі гривень





На правах реклами