Ми у Facebook
26.05.2015, 17:17

Міський голова Рівного розповів про результати сьогоднішньої прес-конференції

«Парк повинен, в першу чергу,нести рекреаційне навантаження», заявив Володимир Хомко.
Сьогодні об 11:00 годині під час прес-конференції в парку Шевченка з приводу знесення занедбаних орендованих кіосків на території парку, у якій взяла участь також і громадськість міста, відбулася зустріч міського голови Володимира Хомка з власниками кафе-бару „Домінус”.

Як рівненські власники з кулаками відстоюють кафе у міського голови (ВІДЕО)

В результаті бурного обговорення даної проблеми міський голова зробив наступну заяву:
“З огляду на те, що у 2007 році якимось чином власникам бару „Домінус” вдалося оформити право на власність, вони тепер вимагають від міської влади передати їм у користування земельну ділянку під напівзруйноване кафе. У планах міської влади було знести кафе та засадити деревами”
Разом з тим міська влада готова на компроміс, але не на будівництво бару, ресторану чи чогось дуже великого. Це може бути, наприклад, ролердром. Інвесторами можуть бути на деяких умовах також власники бару „Домінус”. Тому у разі незгоди міська влада буде судитись, для того, щоб привести цю частину парку в належний стан, повідомили у прес-службі міської ради Рівного.

[url]=http://ogo.ua/articles/view/2015-05-26/62943.htmlВласник рівненського кафе звинуватив міського голову у вимаганні хабара[/url]

Міський голова Рівного наголосив, що плани міської влади корелювалися з тією думкою, парк повинен, в першу чергу, нести рекреаційне навантаження. І було б небажано тут мати 3-4 ресторани чи якісь розважальні заклади, які б заважали гуляти батькам з дітьми.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ