Ми у Facebook
28.05.2015, 12:00

Рівненщина: чоловіку повідомили про підозру за вбивство п’ятирічної давності

Ще у червні 2010 року в селі Корнин Рівненського району на подвір’ї 59-річного Сергія було виявлено мертвим його сина — 28-річного Олександра. Лікарі швидкої медичної допомоги лише констатували смерть чоловіка, на тілі якого були явні тілесні ушкодження, і повідомили про подію в міліцію.
Лише за п'ять років правоохоронцям вдалось розібратись у вбивстві парубка. Провівши ряд тривалих експертиз, вони зібрали достатньо доказів для повідомлення батьку загиблого про підозру у скоєнні злочину.

У центральному парку Рівного на жінку напав чоловік з ножем

Чоловік стверджував, що ніби-то захищався від злодія, в якому не впізнав свого сина.

— Результати повторно проведеної експертизи підтвердили версію слідства щодо обставин бійки між Сергієм та його сином. І хоча спричинені Олександру тілесні ушкодження відносяться до середнього ступеню тяжкості, однак через хворобу, останній помер від гострої крововтрати, — повідомив про рух справи тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Валерій Серветник. — Дії зловмисника кваліфікували за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку вже повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Кримінальне провадження невдовзі буде скеровано до суду.

У Рівному судитимуть підозрюваного у резонансному вбивстві батька та бабусі

Сергій і досі не визнає свою вину, однак правоохоронці зібрали всі необхідні докази, аби на судових засіданнях винести звинувачуваному законний вирок.





На правах реклами