Ми у Facebook
28.05.2015, 21:00

Рівненська дирекція "Укрпошти" визнана однією з кращих в Україні

Укрпошта назвала найприбутковіші дирекції підприємства по всій України за підсумками роботи у І кварталі 2015 року.
Перше місце за системою рейтингової оцінки діяльності філіалів, нещодавно впровадженою на підприємстві, посіла Харківська дирекція Укрпошти. За особистий вклад у досягнення позитивних результатів наказом в.о. генерального директора Укрпошти Ігоря Ткачука кожен з понад 5 000 працівників Харківської дирекції підприємства буде відзначений премією!

Також буде премійовано найстаранніших працівників дирекцій, які за результатами виробничої та фінансово-господарської діяльності у І кварталі ц.р. показали позитивні результати, зокрема: кращих поштовиків Харківської, Рівненської, Закарпатської, Волинської, Тернопільської, Київської обласної, Львівської, Донецької, Вінницької, Хмельницької, Черкаської, Кіровоградської, Житомирської, Київської міської та Чернівецької філій Укрпошти.

«Ми уважно слідкуємо та оцінюємо роботу кожної нашої філії, – відзначає в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Ми зацікавлені в тому, щоб відзначати наших працівників за якісну і старанну роботу та мотивувати поштовиків працювати ще ефективніше. Наша мета – заохочувати тих, хто зробив вагомий вклад у забезпечення прибутковості підприємства. У нас усіх попереду багато складних завдань. Однак, ми маємо пишатися тим, що працюємо заради людей і виконуємо надзвичайно благородну місію – забезпечуємо потреби суспільства у поштовому зв'язку та надаємо соціально значущі послуги населенню всієї держави».

До теми:

У Рівному відділення "Укрпошти" працюватиме до 21 години

"Укрпошта" зекономила 100 мільйонів

«Дельта Банк» заблокував кошти Укрпошти

Мандрівка починається з "Укрпошти"





На правах реклами