Ми у Facebook
17.07.2015, 15:45

ТОП-5: ідеї куди поїхати рівнянам на пікнік

З приходом весни та свят так і тягне бути ближче до природи: насолодитися спокоєм та поспостерігати як прокидається різноманітна зелень. Ознайомтеся з найкращими місцяме, де можна влаштувати весняний пікнік за версією OGO.ua.
Мабуть найбільш розповсюджений вид пікніку у лісі. У лісі пікнік добре влаштовувати тим, що і багаття розпалити можна (завжди можна знайти дрова) і від сонця заховатися не проблема.

Не менш популярне місце для пікніку біля водойми. Це може бути і річка, і будь-яка інша водойма, яка трішки більша за велику калюжу. Влітку у річці ще можна й поплавати, а весною просто помилуватися пейзажем.



Для тих, в кого є дача влаштувати пікнік не є великою проблемою. Можна посмажити шашлички прямо в садку, тим більше, що все буде під рукою.



Популярним місцем на Рівненщині для виїзду на природу є й унікальні природні місцини. Тут може поєднуватися і річка, і ліс, і навіть гори. Такими місцями є "Соколині гори", "базальтові стовпи", Біле озеро та ін.



Для тих, хто любить не лише поїсти шашлика на природі, а й гарненько відпочити у красивій місцевості, можна обрати вид зеленого туризму. На Рівненщині зелений туризм активно розвивається, тому обрати місцевість не буде надто складним завданням.





На правах реклами