Ми у Facebook
29.05.2015, 13:00

На Рівненщині знешкоджують міни

Піротехніки успішно знешкодили два артилерійських снаряди та одну мінометну міну часів Другої світової війни.
27 травня групою піротехнічних робіт Головного управління ДСНС у Рівненській області було успішно знешкоджено два артилерійські снаряди калібром 76 мм. та 50 мм. часів Другої Світової Війни, які було виявлено в смт. Клевань.

Також цього дня піротехніки Служби порятунку знешкодили одну мінометну міну калібром 82 мм. яку було виявлено під час проведення господарських робіт в місті Сарни.

Поради рівнянам: що робити, якщо стався вибух?

Працівники Головного управління ДСНС звертаються до громадян з проханням буди пильними та обачними, адже вибухонебезпечні предмети можуть знаходитись всюди де проходили бойові дії: у полі та городах, у лісі та парках, у річках та ставках, будівлях та підвалах, на території колишніх полігонів.

Військовий з Рівненщини постраждав від вибуху гранати у зоні АТО

В разі виявлення підозрілого предмету схожого на боєприпас необхідно негайно сповістити найближче розташований орган виконавчої влади, наприклад: сільську (міську) раду, дільничного міліціонера, пожежно-рятувальну службу ДСНС за телефоном «101».

Страшний вибух на Рівненщині: троє людей у реанімації

При знаходженні вибухонебезпечного предмета категорично забороняється: брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати або переносити з місця на місце, кидати їх в вогнище або розводити над ним полум’я, збирати та здавати їх як металобрухт.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ