Ми у Facebook
29.05.2015, 14:18

Медична комісія Рівненської облради підтримала Вікторію Єнікеєву на посаду головного лікаря перинатального центру

Постійна комісія Рівненської облради з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства 29 травня розглянула кандидатури на посаду головного лікаря обласного перинатального центру. Депутати одноголосно підтримали Вікторію Єнікеєву, яку хоче бачити на цій посаді колектив закладу.
Напередодні сесії облради, що відбудеться 12 червня, постійні комісії розглядають цілу низку кадрових питань щодо призначення керівників комунальних закладів. Та найбільший резонанс викликало питання укладання контракту з керівником Рівненського обласного перинатального центру.

Нагадаємо, що цього року процедуру підбору на посади керівників обласних комунальних закладів, у тому числі й медичних, змінено, і всі претенденти мають заручитися підтримкою трудових колективів. Таємне голосування відбулося днями і в перинатальному центрі. Його організувала профільна комісія облради. Бажаючих очолити цей заклад виявилося двоє. І колектив визначився з людиною, якій готовний надалі довірити управління перинатальним. Нинішній головний лікар закладу Вікторія Єнікеєва здобула підтримку понад 80 відсотків учасників голосування.

Колектив Рівненського перинатального центру хоче бачити своїм керівником Вікторію Єнікеєву [+Відео]

Вікторія Єнікеєва та інший кандидат на посаду головного лікаря перинатального центру Ігор Купецький (працює лікарем акушером-гінекологом в обласній клінічній лікарні) виступили на засіданні комісії, відповіли на запитання присутніх. У підсумку, всі члени комісії підтримали пропозицію рекомендувати голові обласної ради укласти контракт із діючим головним лікарем перинатального центру Вікторією Єнікеєвою.

- Програма Вікторії Єнікеєвої написана так, що це по суті обласна програма розвитку перинатальної і родопомічної допомоги на найближчі роки, - прокоментував голова постійної комісії Рівненської облради з питань охорони здоров'я, материнства та дитинства Василь Веляник.

А чи прислухаються депутати обласної ради до думки членів профільної медичної комісії та до вибору трудового колективу Рівненського обласного перинатального центру - стане відомо після сесії облради 12 червня.

До теми:

ВІДЕО: Програма "Думки вголос" про роботу Рівненського обласного перинатального центру

Головний лікар Рівненського перинатального центру Вікторія Єнікеєва зробила унікальну операцію [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ