Ми у Facebook
01.06.2015, 18:20

Цього тижня до Рівного приїдуть електромобілі

4 червня Рівне прийматиме міжнародний електромобільний марафон «Київ – Монте Карло 2015». Вперше в історії відомий електромобільний марафон буде стартувати з Києва.
4 червня 2015 року в місто Рівне прийматиме міжнародний електромобільний марафон «Київ – Монте Карло 2015». На Майдані Незалежності відбудеться фініш етапу Буча – Рівне та старт етапу Рівне – Львів.

Усі бажаючі, що мають електромобіль чи транспортний засіб з альтернативним джерелом енергії, мають можливість взяти участь в етапі Рівне-Львів (можуть брати участь автомобілі на «гібридній» тязі).

Детальну інформацію можна дізнатися на сайті http://electricmarathon.com, або у управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.


ДОВІДКОВО.
Ралі на електромобілях буде організовано з 3 по 10 червня. Урочистий старт пройде в Києві, після чого учасники марафону відвідають Бучу, Рівне та Львів. Загальна дистанція маршруту складе 2800 км. На своєму шляху електромобілі побувають у 17 містах і 10 країнах Європи. Церемонію нагородження проведе Його Світлість Принц Монако Альбср II біля свого палацу в Монте-Карло.









На правах реклами