Ми у Facebook
31.05.2015, 10:15

Сьогодні у Рівненському театрі ляльок покажуть незвичайну виставу

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей рівненські лялькарі запрошують маленьких глядачів подивитись, хто приносить щастя.
У неділю, 31 травня, - прем'єра вистави для дітей віком від трьох років "Хто приносить щастя?". Початок об 11-й годині.

Ця постановка - дипломна робота студентів Київського Національного університету імені Карпенка-Карого Андрія та Анни Соболєвих. Автори п’єси: Ірина та Ян Златопольські.

...У дрімучому лісі живе дуже самотнє мишеня. У його житті є лише казанок, який варить смачний суп. Однак пригостити ним немає кого – ніхто не приходить у гості до мишеняти. Усі живуть самі по собі. Та раптово у його житті з'являється маленьке лелеченя, гніздо якого зруйнували злі хлопчиська. Та маленький птаха не зневірився, він поспішає творити добро і приносити усім щастя. Адже, на його думку, це його покликання, бо він лелека. Не усі, кого він зустрічає оцінили його добрі наміри. Однак це не так вже й важливо, адже головне, що він щастя для своєї мами-лелеки, яка переживає і шукає його.



Постановка неординарна, адже студенти мають свіжий погляд та цікаві ідеї щодо декорацій. Таких засобів, які вони задіяли для вистави, у Рівненському театрі ляльок ще не було.

У виставі задіяні актори: Павло Больбін, Василь Євтушенко, Світлана Хоменчук, Алла Черуха.

Початок вистави об 11:00, вартість квитків 20 грн - йдеться на сайті театру ляльок www.teatr.rv.ua.

Також у неділю, 31 травня о 13:00 - музична казка для дітей з 5 років "Теремок". Вартість квитків 13 грн.






На правах реклами