Ми у Facebook
30.05.2015, 08:30

Маму з однорічною дитиною заблокувало у поламаному ліфті

Інцидент стався у місті Костополі на Рівненщині. Визволяти людей довелося надзвичайникам з допомогою гідравлічного інструменту.
29 травня о 15:25 до Служби порятунку міста Костопіль надійшло повідомлення про те, що в 2-му під’їзді дев’ятиповерхового житлового будинку райцентру на вул. Нова між першим та другим поверхами застряг ліфт, у якому знаходяться молода мати з дитиною 2014 року народження.

На місце події негайно виїхав черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини на чолі з начальником районного сектору ГУ ДСНС полковником служби цивільного захисту Сергієм Мостовим та керівником частини підполковником служби цивільного захисту Петром Озарчуком.

За допомогою комбінованого гідравлічного рятувального інструменту «Холматро» рятувальники оперативно розтиснули двері ліфта та звільнили людей.

На щастя, з малюком та його матір’ю все було гаразд, розповіли у Костопільському РС ГУ ДСНС у Рівненській області.

Щодо несправності ліфта співробітники Держслужби з НС проінформували керівництво комунальної організації, яка обслуговує цей житловий будинок, інформує ГУ ДСНС України у Рівненській області.





На правах реклами