Ми у Facebook
31.05.2015, 10:45

Завтра у Сарнах святкують День міста

1 червня відзначає своє 130-річчя місто Сарни на Рівненщині. Крім офіційних урочистостей, на сарненчан та гостей міста чекає цікава фестивальна, спортивна, розважальна та ігрова програма. Особливо багато сюрпризів приготували для дітей та молоді.
«Сучасні Сарни – великий вузол залізничних та автомобільних шляхів. Місто є окрасою Західного Полісся. Воно росте і впорядковується, розвивається його економіка та сфера обслуговування, освіта, культура, - йдеться на офіційному сайті Сарненської міської ради. - Вигідне географічне розташування, сприятливі кліматичні умови для розвитку промислового виробництва, природні багатства (ліс, торф, граніт, бурштин та ін.) сприяли становленню міста, як привабливого ділового партнера у державі та закордоном. Безумовно, найціннішим багатством нашого міста є його мешканці: гостинні, доброзичливі, працелюбні, талановиті, підприємливі… Наше місто гостинно вклоняється дорогим гостям, промовляючи «Ласкаво просимо!»



Оскільки День міста Сарни відзначається у День захисту дітей, для них організатори приготували багато сюрпризів, у тому числі безкоштовний проїзд у міських маршрутках.



Завершить святкування фаєр-шоу та запальний виступ гурту TRIBUTE (м. Рівне).

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Березному та Сарнах святкуватимуть День міста [Програма заходів]
Як відзначатимуть День міста Києва [Програма заходів]





На правах реклами