Ми у Facebook
02.06.2015, 18:45

Після п'яти турів кращими в обласному футболі залишаються сарненчани [Фото+Відео]

У чергових матчах чемпіонату та першості області з футболу в обох лігах визначилися одноособові лідери. І в першому, і в другому випадку турнірні таблиці очолили представники Сарненщини – відповідно, «Маяк» та «Колос».
У першій лізі на сарненський «Маяк» чекав нелегкий вояж до Малинська, де місцевий клуб був цілком здатний відібрати очки у лідера. Щоправда, на відміну від кубкової гри місяць тому, цього разу команда Сарн продемонструвала все, на що здатна та здобула перемогу з рахунком 3:1 та повноцінні три очки.

Дещо неочікувана вікторія радивилівського «Сокола» у результативній (4:3) гостьовій грі проти ФК «Гоща-АМАКО» дозволила представникам найпівденнішого району Рівненщини залишити за собою другий щабель у турнірці.

Третіми у чемпіонаті залишився ФК «Садове», котрий взяв планові очки у Здолбунові, здобувши перемогу над тамтешнім «Волинь-Цементом» із результатом 2:0.

Ближче до першої трійки підібрався оржівський ОДЕК. Чемпіон минулого року на домашній арені здобув упевнену перемогу над кузнецовськими «атомниками» з рахунком 3:0.

І, нарешті, другу виїзну перемогу у сезоні на власний рахунок записав ФК «Вельбівне», котрий переграв «Случ» у Березному.

Результати матчів 5 туру в першій лізі:

"Случ" (Березне) - ФК "Вельбівне" - 1:2, ФК "Гоща-АМАКО" - "Сокіл" (Радивилів) - 3:4 (юнаки – 2:4), ОДЕК (Оржів) - "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - 3:0 (1:1), "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - ФК "Садове" – 0:2 (2:1), ФК "Малинськ" - "Маяк" (Сарни) - 1:3


Турнірна таблиця після четвертого туру.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Обласні команди зіграли матчі 3 туру в чемпіонаті та першості з футболу

Чемпіонат області з футболу: після 4 туру турнірну таблицю очолив «Маяк»

Мінімальна перемога (1:0) кричильського «Колоса» у Костополі та осічки конкурентів у паралельні матчах дозволила клубу з Сарненського району відірватися від ФК «Млинів» та ФК «Острог-Академія» відразу на два залікові бали.

Для млинівчан невдалим став візит до Рівного, де гості, виграючи поєдинок, в кінцівці зустрічі не тільки не втримали перемогу, але ще й цілком могли програти (2:2).

Щодо острозької команди, то вона спіткнулася у домашній грі проти аутсайдера з Володимирця (1:1), для яких здобуте очко стало лише другим у п'яти матчах.

Результати матчів 5 туру в другій лізі:

ФК "Острог-Академія" - "Енергія" (Володимирець) – 1:1, ФК "Зоря" - "Стандарт" (Рівне) - 3:1, "Калина" (Бугрин) - "Полісся" (Рокитне) - 4:0, ФК "Костопіль" - "Колос" (Кричильськ) - 0:1, "Водник" (Рівне) - ФК "Млинів" - 2:2


Турнірна таблиця після четвертого туру.







ФОТО з матчу ФК "Гоща-АМАКО" - "Сокіл" (Радивилів)






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ