Ми у Facebook
03.06.2015, 16:15

У рівненському «Велодні-2015» взяло участь більше тисячі велосипедистів [+Фото]

Минулої суботи, 30 травня, у Рівному відбувся спортивний захід «Велодень-2015», в якому активну участь взяло понад 1 000 велосипедистів.
Ініціаторами і організаторами велопробігу виступили Спілка велосипедистів Рівного, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та магазин велосипедних запчастин «Рівело» за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому.

Як розповіли організатори, за останні шість років кількість учасників «Велодня» в обласному центрі зросла більше як у десять разів. Щоправда, торік встановленню рекорду завадив інтенсивний дощ, що не вщухав ні на мить більше доби. Цьогоріч погодні умови були надзвичайно сприятливими і рівненські велосипедисти скористалися цим повною мірою.

На Майдані Незалежності всі охочі взяли участь у численних велоконкурсах, що їх проводив комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Власники веломашин змагалися у вправності водіння по прямій, кружляли по колу, вигинали «вісімку», петляли «змійкою».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Велодень» у Рівному: як це було

30 травня у Рівному «Велодень 2015»

Переможці конкурсів були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області, а також подарунками від інших співорганізаторів заходу.

Крім того, були відзначені найстарший учасник «Велодня» – 68-річний Юрій Апанасенко та наймолодша учасниця – Ярослава Панчук, 2014 року народження, яка їздила у спеціальній колисці, прикріпленій до татового велосипеда. Відзначимо, що чимало учасників заходу приїхали на досить незвичних веломашинах: як серійного виробництва, так і власних оригінальних конструкцій.
















На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ