Ми у Facebook
08.06.2015, 16:45

Військову Спартакіаду в Острозі виграли волиняни [+Фото]

Кращими у VI Всеукраїнській спартакіаді серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, яка відбулася нещодавно в Острозі, стали курсанти Волинського обласного ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою.
Загалом, участь у Спартакіаді взяли шістнадцять команд із різних куточків України. Команди складалися із семи ліцеїстів кожна.

Захід тривав протягом чотирьох днів із шести видів спорту. Ліцеїсти змагалися із плавання, стрільби із пневматичної гвинтівки, бігу на 100 і 3000 метрів, метання гранати, підтягування і подоланні смуги перешкод. У загальнокомандному заліку перше місце зайняли вихованці Волинського обласного ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою.

Як відзначив член суддівської колегії майор Іван Каращук «одразу видно, що фізичний гарт майбутніх захисників Вітчизни дуже високий, більш професійно здійснюється підхід до підготовки особового складу, а тому хлопці дійсно показали високі результати». Також офіцер відмітив, що під час Спартакіади молоді люди із різних регіонів спілкуються, здружуються і так виникає братерство та взаємовиручка.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

В Острозі стартувала VI Всеукраїнська спартакіада серед військових ліцеїв

Сарненські дворові футболісти стали кращими в Україні











На правах реклами