Ми у Facebook
09.06.2015, 10:30

Подробиці ДТП у Рівному за участю патрульних ДАІ

Під час проведення брифінгу зі ЗМІ правоохоронці дали роз’яснення щодо ДТП за участю патрульного авто.
Нагадаємо, у Рівному 6 червня на перехресті вулиць Черняка–Шухевича–Дундича сталася автопригода за участю патрульного автомобіля ДАІ «Тойота Пріус» та іномарки, внаслідок якої транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

У соцмережах почали ширитись різні версії про винуватців ДТП, серед яких побутувала й думка про нетверезих працівників ДАІ. Відео із відеореєстратора було розміщене в Інтернет-мережі та активно обговорювалося громадськістю. У своїх коментарях деякі користувачі висловлювали думку, що відео — змонтоване.

Насправді ж у ДАІ повідомили, що водій автомобіля «Фольксваген Пассат» рухався на заборонений (червоний) сигнал світлофора та допустив зіткнення з патрульним автомобілем.

У Рівному – потрійна ДТП за участю машини ДАІ [+Фото]

Водій патрульного автомобіля ДАІ, який знаходився за кермом, не мав технічної можливості уникнути ДТП.

Подробиці аварії з патрульною машиною ДАІ

— Я особисто виїжджав на місце події, спілкувався зі свідками та учасниками ДТП, — повідомив заступник начальника обласної ДАІ Віктор Мороз. — Із впевненістю можу сказати, що працівники ДАІ під час несення служби були тверезі. Цей факт підтверджують свідки ДТП та висновки медичної експертизи.

Подробиці вчорашньої ДТП за участю ДАІ (ВІДЕО)

У ході зустрічі присутні покадрово обговорили відео з реєстратора, який знаходився у службовому автомобілі ДАІ «Тойота Пріус». А насамкінець підполковник міліції надав вичерпні відповіді на запитання представників засобів масової інформації.





На правах реклами