Ми у Facebook
18.06.2015, 09:45

Звітність у державні органи подавайте за новою адресою

У законодавстві України про єдиний соціальний внесок - нові зміни.
Відповідно до п. 4 частини 1 ст.6 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-
VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями платник єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) зобов’язаний подавати звітність до фіскального органу за основним місцем обліку.

Строки подачі звітів встановлює сам орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику.

Впродовж трьох місяців мають замінити всіх начальників Державної фіскальної служби

Проте, згідно з п. 7 розд. ІІІ Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого, якщо страхувальник змінює місцезнаходження, місце реєстрації або місце проживання (поза межами територіального обслуговування фіскального органу, в якому він перебував на обліку), звіт за цей звітний період подається до фіскального органу за новим місцем взяття на облік.

З цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі ДФС України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дане роз’яснення у категорії 301.06).





На правах реклами