Ми у Facebook
09.06.2015, 14:13

Чемпіонат області з футболу: «Маяк» пішов у відрив, а «Сокіл» ще раз здивував [Фото+Відео]

Минулими вихідними в чемпіонаті та першості області з футболу були зіграні поєдинки 6 туру. За їх результатами в першій лізі «Маяк» збільшив свій відрив від найближчого конкурента до 3 очок, а в другому дивізіоні настало двовладдя – кричильский «Колос» та ФК «Млинів» мають однакову кількість балів.
Свою чергову перемогу лідери першої ліги здобули без будь яких зусиль із власного боку. Березнівський «Случ» просто не прибув на календарну гру до Сарн, за що команді і була зарахована технічна поразка 0:3.

Натомість, «команда-сенсація» перших турів із Радивилова на власному полі чи то втратила, чи то здобула очки у матчі з чемпіоном. Утім, «суха нічия» у грі проти оржівського ОДЕКа не задовольнила ні господарів, ні гостей, проте виявилася «на руку» все тому ж «Маяку».

Без очок залишився у цьому турі ФК «Садове», котрий у домашній грі не зумів протистояти атакуючій міці ФК «Малинськ». Команда з Березнівського району переграла суперника з рахунком 3:2 та впритул наблизилася до третього місця у турнірній таблиці, котре ще займають садівчани із 11 очками. В команди із Малинська зараз в активі 10 залікових балів.

З однаковими великим рахунком 7:0 здобули свої другі перемоги у чемпіонаті ФК «Гоща-АМАКО» та «Ізотоп-РАЕС», відповідно, у матчах проти ФК «Вельбівне» та «Волинь-Цемент». Щоправда, ні гоащнці, ні кузнецовці серйозно поліпшити своє турнірне становище не змогли.

Результати матчів 6 туру в першій лізі:

"Маяк" (Сарни) - "Случ" (Березне) - +:- (юнаки – 3:1), ФК "Вельбівне" - ФК "Гоща-АМАКО" - 0:7 (3:3), "Сокіл" (Радивилів) - ОДЕК (Оржів) - 0:0 (2:2), "Ізотоп-РАЕС" (Кузнецовськ) - "Волинь-Цемент" (Здолбунів) – 7:0 (6:0), ФК "Садове" - ФК "Малинськ" - 2:3 (7:0)


Турнірна таблиця після шостого туру.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Чемпіонат області з футболу: після 4 туру турнірну таблицю очолив «Маяк»

Після п'яти турів кращими в обласному футболі залишаються сарненчани

У двобої лідерів другої ліги в Острозі упевнену перемогу з рахунком 3:0 дещо несподівано здобули гості із Млинова. Здобуті три очки дозволили ФК «Млинів» догнати кричильский «Колос», котрий на власному майданчику зіграв унічию із рівненським «Водником». Тепер в обох колективів по 14 очок, ФК «Острог-Академія» - 11 балів і третє місце.

Результати матчів 6 туру в другій лізі:

ФК "Острог-Академія" - ФК "Млинів" - 0:3, "Енергія" (Володимирець) - ФК "Зоря" - 1:4, "Стандарт" (Рівне) - "Калина" (Бугрин) - 0:6, "Полісся" (Рокитне) - ФК "Костопіль" - 6:1, "Колос" (Кричильськ) - "Водник" (Рівне) – 1:1


Турнірна таблиця після шостого туру.

ФОТО з матчу ФК "Вельбівне" - ФК "Гоща-АМАКО"

ФОТО з матчу "Сокіл" - ОДЕК










На правах реклами