Ми у Facebook
09.06.2015, 15:15

У центрі Рівного пожежа

Рятувальники оперативно ліквідували пожежу в багатоповерхівці та евакуювали 8 мешканців.
Сьогодні, 9 червня о 12:05 до Служби порятунку Рівненщини за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу в 9-поверховому житловому будинку в місті Рівне на вулиці Соборній, 261.

На час прибуття рятувальних підрозділів до місця виклику з вікон трьохкімнатної квартири на 7-му поверсі виривалися язики полум’я, а сходові марші верхніх поверхів будинку були сильно задимленні.



Щоб не втрачати час на демонтаж броньованих дверей палаючої оселі, адже існувала реальна загроза поширення пожежі на сусідні оселі, рятувальники за допомогою пожежної автодрабини подали через вікно на гасіння вогню водяний ствол. Протягом 20 хвилин напруженої роботи пожежу вдалося локалізувати.



Одночасно з ліквідацією полум’я, вогнеборці провели евакуацію із задимлених верхніх поверхів будинку 8 мешканців, серед яких було 2 дітей.

О 12:57 пожежу в квартирі було повністю ліквідовано, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Рівненській області.



Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників вогонь, що спалахнув на кухні, не встиг поширитися за її межі та знищити трикімнатну оселю. Внаслідок пожежі значно пошкоджено кухонну побутову техніку та речі домашнього вжитку. Ніхто з людей травм не отримав. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини даної пожежі.





На правах реклами