Ми у Facebook
20.06.2015, 08:30

Завтра у рівненському музеї презентують нову виставку

У рамках проекту «Мистецтво заради миру» Рівненський обласний краєзнавчий музей 10 червня о 12-й годині, представляє виставку живопису польської художниці Гражини Крук «Війні і насильству кажу ні!».
Для польської художниці це перший візит в Україну. Зокрема, Гражина Крук проведе свої виставки у Рівному, Тернополі та Луцьку. В Україну авторка привезла понад 30 картин, які об’єднала однією важливою насущною темою боротьби за мир, що так потрібен сьогодні нашій країні.

З експозицією виставкою можна ознайомитися впродовж двох днів – 10 і 11 червня.

У рівненському музеї відбудеться виставка художніх робіт Юрія Гуменного

Досьє: Гражина Крук народилася 1953 року неподалік м. Лодзь в родині вчителя, де шанувалося мистецтво. Творчо обдарована жінка захоплено поринула в світ створення живописних робіт, скульптури, різьби по дереву, малювання на склі, житлового дизайну. В її роботах присутній глибокий філософський зміст, вираження емоцій і переживань в баченні боротьби добра зі злом, символізм реальності і реальність у символіці. Творчий доробок художниці, започаткований 1977 року – це 127 картин, більшість з яких є окрасою готелю та ресторану «Крук» у містечку Смардзевіце, який є власністю сім’ї Г. Крук.





На правах реклами