Ми у Facebook
10.06.2015, 14:15

На Олімпійський день рівненчани гасали парком Шевченка [+Фото]

На алеях міського парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбувся Олімпійський день. Сотні мешканців Рівного – від найменших до найстарших – відзначили його легкоатлетичними пробігом.
Першими стартували люди з особливими потребами - «візочники» та інші учасники з порушеннями опорно-рухового апарату. Загалом до Олімпійського дня долучилося 40 таких спортсменів.

Потім олімпійську естафету підхопили наймолодші. Дошкільнята складали досить масову категорію учасників Олімпійського дня. Дехто з найменших біг 50-метрівку за руку з мамами, татами та дідусями і бабусями. Однак, перемогу у цій категорії вибороли все ж таки дитсадківці: у дівчаток – Юлія Васильєва; у хлопців – Михайло Іллюк. Обоє виховуються у ДНЗ № 29.

Активну участь у стартах Олімпійського дня взяли й школярі. Їх забіги проходили у вікових групах серед хлопців та дівчат. Учні 1-4 класів долали 100-метрівку. Серед них найшвидшими були учениця НВК «Колегіум» Марія Мельник та учень Рівненської гімназії «Гармонія» Владислав Ковальчук.

Всі інші учасники забігів змагалися на дистанції 500 метрів. Переможцями серед учнів 5 - 8 класів стали учениця Рівненської класичної гімназії «Престиж» Марія Джетібаєва та учень ЗОШ № 10 Любомир Желінський. У старшокласників найшвидшими виявилися учениця ЗОШ № 27 Софія Городюк та учень ЗОШ № 10 Назар Желінський.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Рівному відбулися змагання «Олімпійське лелеченя» 2015

У Рівному пройшла Спартакіада з плавання серед дітей-інвалідів

Окрему групу бігунів складали студенти та спортсмени-аматори. Тут першими фінішували студентка НУВГП Катерина Климюк та студент РДГУ Андрій Козак.
Завершували легкоатлетичні забіги ветерани. Найшвидшим серед них виявився керівник фізичного виховання Рівненського професійного ліцею Борис Процюк.

Всі охочі мали можливість взяти участь у різноманітних спортивних конкурсах та естафетах, підготовлених працівниками комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Переможці та призери змагань, конкурсів та естафет отримали призи, сувеніри, дипломи і медалі від організаторів Олімпійського дня.













На правах реклами