Ми у Facebook
11.06.2015, 08:30

Як працює "Рівнеазот" після зупинки підприємства

На офіційному сайті Ostchem повідомили про зупинку підприємства "Рівнеазот" через тиск на підприємство від депутатів. Як функціонує підприємство нині, після зупинки?
За всіма контактними телефонами підприємства "Рівнеазот" коментарів щодо його роботи не дають. Натомість на сайті підприємства є ось така заява:

«У зв’язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес Ostchem, хімічний холдинг Групи з боку депутатів «Народного фронту» та їх представників у владі Group DF оголошує про зупинку підприємств Ostchem – Черкаського ПАТ «Азот» та ПАТ «Рівнеазот»

Зупинка «Рівнеазоту» може стати для Рівного великою бідою [+Відео]

Навмисна фабрикація низки кримінальних справ проти посадових осіб підприємств Ostchem і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини – газу, позбавили ці підприємства можливості працювати. У зв’язку з цим, Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» зупинені. Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників «Народного фронту», які обіймають керівні посади в органах влади, по суті спрямовані на знищення бізнесу і робочих місць і завдають шкоди цілим галузям української економіки.

Суд зобов'язав "Рівнеазот" до липня виплатити 370 мільйонів боргу «Нафтогазу»

Останні заяви міністра МВС щодо власника Group DF про розслідування МВС України сфабрикованої справи проти керівництва Ostchem ми розцінюємо як переслідування за політичними мотивами і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя».





На правах реклами