Ми у Facebook
11.06.2015, 13:45

У Рівному зіграє Бумбокс

В 2014 році українському гурту Бумбокс виповнилось 10 років. Музичний тур, приурочений цій події добрався і до Рівного.
В 2004 році, в Києві, Андрій Хливнюк, Андрій Самойло та Валентин Матіюк заснували гурт. З того часу Бумбокс дали більше 700 концертів по всьому світу, випустили п'ять офіційних альбомів, написали музику до кількох фільмів та серіалів, записали кілька дуетів з такими музикантами, як Дмитро Шуров, Океан Ельзи, Баста, O.Torvald та взяли участь у ряді альбомів-триб'ютів. Пісні групи звучать в популярних телешоу і на радіостанціях, тексти розбирають на цитати, слухачі з нетерпінням чекають нових альбомів і концертів.

Тур "Бумбокс. 10 років" розпочався 25 жовтня минулого року, концерти відбулись у Києві, Львові, Харкові, Дніпропетровську. Яким буде концерт у вашому місті? Це унікальне шоу - пісні з усіх альбомів, потужний звук, відеоряд, заснований на рідкісних архівних матеріалах, Андрій Хливнюк з мікрофоном, Андрій Самойло на гітарі, Олександр Люлякін за барабанами, Валентин Матіюк за вертушками і Денис Левченко на басу.

Андрій Хливнюк: “ В Хмельницькому та Рівному на стадіонах ми зіграємо найкращі концерти!
Це будуть великі повноцінні виступи, навіть більш цікаві, ніж попередні концерти в рамках туру 10 років, тому що як мінімум декілька пісень додамо до програми. Будуть замінені треки, які ми трошки заграли вже, замість них на світ божий витягнем із того що не грали давно, або було зроблено для інших проектів. Буде круто.”

Бумбокс найбільше бояться перетвориться на групу, для якої ювілейні концерти і прощальні концерти відіграють більшу роль, ніж нові роботи. "Десять років, як з нами не грає Коля", "Сорок років в турі без заїзду додому", "П'ятий останній прощальний тур з симфонічним оркестром". Тому важливо розуміти, що програма "Бумбокс. 10 років" в кожному конкретному місті туру буде зіграна лише один раз.

Можна нескінченно довго писати про чарівні мелодії Бумбокса, унікальному сплаві стилів в якому працює група, співати дифірамби і розсипатися в компліментах. Не дайте себе заплутати. Рок-н-рол і хіп-хоп ніхто не відміняв. Приходьте на концерти туру "Бумбокс. 10 років" і переконайтеся в цьому самі.

28 червня 2015, 19:00
Рівне, стадіон “Мототрек”
Концерт гурту Бумбокс
в рамках туру "Бумбокс. 10 років"




Читати також:

У Рівному виступить гурт "Бумбокс"

Восени у Рівному Мегаподія: Дзідзьо + 95 квартал





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ