Ми у Facebook
14.06.2015, 19:15

Рівне випередило Луцьк і столицю

Днями провідні вітчизняні інтернет-видання поширили інформацію про дослідження якості життя в містах України. Відрадно, що Рівне в цьому рейтингу – серед кращих. Зокрема, у загальному підсумку наше місто на 8-му місці, а за деякими показниками навіть вище.
Соціологічна група «Рейтинг» спільно з International Republican Institute вперше провела муніципальне дослідження про те, як жителі українських міст оцінюють добротність послуг, роботу місцевої влади та інші показники, що визначають якість життя.

Опитування проводилося з 2 по 20 березня в усіх обласних центрах України, крім Донецька та Луганська. За результатами дослідження, яке проводилося за 13 показниками з 18 критеріїв, Рівне зайняло восьме місце, випередивши не лише своїх сусідів – Луцьк і Житомир, а й Київ. При цьому за оцінкою збору сміття наше місто посіло п’яте місце, а за якістю каналізації – четверте.

Перед Рівним у списку найкомфортніших для проживання міст-обласних центрів України опинилися тільки Вінниця, Харків, Тернопіль, Львів, Чернівці, Черкаси та Хмельницький. Після нас, на дев’ятому місці – Чернігів. Замикає першу десятку рейтингу Житомир, а Луцьк опинився на 11-й позиції. Найнижче люди оцінили рівень життя у Запоріжжі та Сумах.


Статті до теми:

Тунель кохання, що на Рівненщині, у рейтингу тунелів світу, які варто відвідати

За даними рейтингу міський голова Рівного виконує обіцянки





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ