Ми у Facebook
18.06.2015, 10:00

Де у Рівному економлять на теплі

Чотири рівненські об’єкти вже впровадили у роботу проекти із економії енергоресурсів.
Зокрема, це котельня Рівненського обласного онкологічного диспансеру. За словами її працівників, на об’єкті встановлений котел українського виробника, що працює на альтернативному паливі – пелетах. Він обігріває приміщення усієї лікарні, працюючи всього на третину своєї потужності. В цілому ж медична установа за один опалювальний сезон заощаджує понад двісті тисяч гривень.



Як зекономити гроші в опалювальний сезон [ІНФОГРАФІКА]

Також по-сучасному економлять електроенергію у роботі когенераційної установки на котельні Рівнетеплоенерго, яка обслуговує понад шістдесят будівель житлового масиву «Ювілейний». За словами працівників підприємства, таке обладнання здешевило майже вдвічі вартість електроенергії для власних потреб. Також вироблена новою установкою електроенергія постачається і споживачам мікрорайону.



Встановлення лічильників тепла в квартирі

Нововведенням користуються безпосередньо й два житлові будинки у Рівному, де ОСББ з власної ініціативи провели енергозберігаючі заходи, чим перетворили свої будинки на енергоощадні. Зробили вони це за рахунок встановлення лічильників регуляції тепла, утеплення фасадів та дахів, реконструкції опалення, встановлення сучасних дверей та вікон.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ