Ми у Facebook
19.06.2015, 13:15

Лідер гурту "Бумбокс" розповів про майбутній концерт у Рівному

Андрій Хливнюк перед виступом у Рівному дав інтерв’ю.
- В червні відбудуться стадіонні концерти в Рівному і Хмельницьку, якими будуть ці виступи?

- В Хмельницькому і Рівному на стадіонах ми зіграємо найкращі концерти! Це будуть великі повноцінні виступи, навіть більш цікаві, ніж попередні концерти в рамках туру 10 років, тому що як мінімум декілька пісень додамо до програми. Будуть замінені треки, які ми трошки заграли вже, замість них на світ божий витягнем із того що не грали давно, або було зроблено для інших проектів. Буде круто.

Нагадаємо, що через тиждень у Рівному виступить "Бумбокс".

- Розкажи будь ласка, що зараз відбувається з гуртом Бумбокс, які новини маєте?

- Гурт Бумбокс сів на студію Бобіна і почав роботу на студії над новим матеріалом. Паралельно з тим як я буду працювати на телебаченні (Андрій Хливнюк запрошений в якості судді в шостий сезон вокального шоу Х-Фактор, що виходить на каналі СТБ) , команда продовжить репетиції, студійну роботу за для того щоби записувати нові пісні. Я сподіваюсь що найближчим часом, вже щось буде готовим.

- Восени релізи плануєте?

- Я не знаю яким саме буде реліз - сингл чи кілька треків, але безумовно так. Цього року ми звісно плануємо видавати новий матеріал. І не тільки аудіо.
Видавати і знімати відео на новий матеріал теж будемо.

- Ваш виступ на концерті пам’яті Андрія Кузьменка називають найкращим…

- Я не хочу якось там обособлювати себе на цьому концерті: який я був не схожий на всіх, або ще щось... Це не добре. Це був концерт Андрюхи. І Андрійко його чудово провів. Я був лише глядачем. Це був концерт гурту «Скрябін» в залі, на який він завжди заслуговував.

- Чи візьмете Ви «Спи собі сама» до репертуару «Бумбокс»? Доки живуть пісні, жива й пам’ять про людину, яка її виконувала. Ви згодні?

- Думаю, що в цьому є сенс. Я пишатимусь, якщо мені дозволять виконувати цю пісню. Але автор композиції живий і здоровий, і треба спитати у нього. (Автор пісні Андрій Підлужний, гурт «Нічлава Блюз». – Прим. ред.) Чого Ви у мене питаєте? Я виконую пісні, автори яких мене про це попросили, чи правонаступники авторського права попросили або дали на це згоду.

- Найсвіжіше музичне відкриття?

Молода українська група The Erised. У них вийшов ЕР Desire. І він мені подобається. Він зроблений самобутньо, класно, модно, круто. Люблю, поважаю і пишаюся тим, що знаю таких людей, як Дмитро Шуров. Подобається банда «Гуцул Каліпсо». Вони смішні. Та багато в нас класних музикантів. Купа!

Читати також:

У Рівному виступить гурт "Бумбокс"

Восени у Рівному Мегаподія: Дзідзьо + 95 квартал





На правах реклами