Ми у Facebook
25.06.2015, 17:44

Рівненчани здобули 15 медалей Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе»

П'ятнадцять медалей - п’ять золотих, п’ять срібних та п’ять бронзових» - вибороли представники Рівненщини на фінальних змагань ХХІІ спартакіади «Повір у себе» серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору та розумового і фізичного розвитку з легкої атлетики.
На змаганнях «Повір у себе», які пройшли з 17 по 20 червня у Миколаїві честь нашої області захищали діти-інваліди, учні комунального закладу «Рівненська обласна дитячо-юнацька спортивна школа інвалідів» Рівненської обласної ради.

Щодо індивідуальних досягнень, то серед спортсменів з вадами зору (старша група) Михайло Бережний здобув дві золоті (біг 100 м, стрибки у довжину) та одну срібну (біг 200 м) медалі.

Серед спортсменів з вадами зору (молодша група) Микола Харук виборов одну срібну (біг 200 м) та одну бронзову (біг 60 м) медалі; Софія Луцик – дві бронзові (біг 60 м, метання м’яча) медалі; Владислав Гладюк – одну бронзову (метання м’яча) медаль. Андрій Войчук – одну золоту (стрибки у довжину) та дві срібні (біг 60 м, метання м’яча) медалі.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Інваспорт: у Рівному пройшов Чемпіонат області з легкої атлетики 2015

На Чемпіонаті України рівненчанин Роман Новак здобув два золота та встановив рекорд України

Серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку (старша група) Олександр Хінцінський виборов дві золоті (біг 100 м, біг 400 м) та одну срібну (стрибки у довжину) медалі; Дмитро Холод – одну бронзову (метання м’яча) медаль.





На правах реклами