Ми у Facebook
28.06.2015, 07:30

Неділя в саду-городі, на дачі - календар

Поради для рівнян - садівників-городників, любителів квітів.
Сьогодні неділя, 28 червня. Місяць у знаку Скорпіона, 2 чверть (фаза), росте, 12/13 місячна доба.

ПОГОДА
У Рівному вранці сонячно, вдень мінлива хмарність, часом похмуро. Без опадів. Вітер переважно північного напрямку. Вночі та вранці температура повітря +10°…16°С. Вдень +20°…22°С.

ЩО РОБИТИ В САДУ-ГОРОДІ
Сприятливий день для збору врожаю овочів та ягід, переробки та консервування, заморозки на зиму. Можна косити газони, знищувати бур’яни, підживлювати під корінь помідори, перець, декоративні кущі та квіти. Якщо є необхідність, обприскайте та полийте рослини, розпушіть грунт навколо них, проведіть боротьбу зі шкідниками, видаліть сухе листя та квіти. Не забудьте подбати про домашні вазони та рослини та балконі чи терасі.

ПРИКМЕТИ ДНЯ
Передвісник негоди - задушлива погода вранці під час сходу сонця.

ПОРАДА ДНЯ
Якщо після генерального прибирання вдома, роботи в саду-городі, вихідних на дачі руки втратили свою привабливість, шкіра на них стала сухою, і навіть стала лущитися, приготуйте пом’якшувальну ванночку з настою подорожника. Для цього візьміть оберемок свіжого листя або 1 столову ложку сухого і залийте 1 л окропу. Потримайте руки в отриманому настої 15-20 хвилин, потім витріть насухо і змастіть живильним кремом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
В саду-городі, на дачі 27 червня - календар
5 швидких і простих способів приготувати малосольні огірки
Рецепти на зиму: заморожені ягоди з цукром і «п`ятихвилинки» без цукру
Простий спосіб вберегти троянди від тлі
Цукати з вишні та черешні - рецепти





На правах реклами