Ми у Facebook
30.06.2015, 19:20

Міліціонер, що збив 15-річну дівчину на Рівненщині, був п'яним

Експертиза виявила в крові міліціонера 1,86 проміле алкоголю. Хоча на попередньому допиті свідки заперечували, що правоохоронець вживав спиртне.
Про це повідомив заступник прокурора Рівненської області Андрій Боровик.

Нагадаємо, аварія сталася 28 червня близько 02 години у селі Городище Березнівського району.

Працівники прокуратури та слідчо-оперативна група на місці події встановили, що водій автомобіля «Ауді-100», який є працівником Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області (перебував поза межами служби), збив 15-річну дівчину, яка йшла по узбіччю дороги, та в подальшому зіткнувся з бетонною огорожею.

Як повідомляють свідки події в автомобілі, що збив дівчину, знаходилося декілька нетверезих правоохоронців, які теж постраждали в результаті ДТП. Збитою дівчиною виявилася 15-річна Катерина Олішевко.

ФОТО: ДТП на Рівненщині, де постраждала 15-річна дівчина

За словами Андрія Боровика, дівчина скоїла справжній героїчний вчинок. Побачивши автомобіль, вона відштовхнула коханого хлопця, пожертвувавши собою. Швидкість була настільки великою, що від удару дівчина відлетіла на 11 метрів. Наразі вона знаходиться у лікарні у вкрай тяжкому стані.

Окрім того, травмовані водій та ще 4 пасажири автомобіля.

Наразі триває досудове розслідування, призначено ряд експертиз. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





На правах реклами