Ми у Facebook
02.07.2015, 02:22

Як стати моделлю чоловікові

З боку здається що робота моделі це весело, красиво і дуже просто. Але коли починаєш відвідувати кастинги, розумієш, що зовнішня оболонка і щасливі обличчя на подіумі, це важка робота. Насправді світ моди суворий і дуже складний, та й потрапити туди дуже не просто.

Вимоги до моделей чоловіків


Як і до жінок, до моделей чоловікам пред'являють суворі вимоги і, робиться це з тієї ж причини, що і у жінок - коли модельєр шиє одяг, він виготовляє тільки один розмір і саме під цей розмір модельне агентство підбирає модель.

Зазвичай модельєри шиють чоловічі костюми на розмір 42-44, набагато рідше 46-48. При цьому костюм розрахований на чоловіка зростом від 180 до 190 см.


Найпопулярніші чоловіки - моделі світу [Фото]

Чоловік повинен мати худорляву статуру і невелику мускулатуру, так як на накачаному тілі костюми сидять некрасиво.

В історії чоловічого модельного бізнесу зустрічаються моделі чоловіки і низького зросту, але це виняток, і робиться воно тому, що або їх тіло гармонійно виглядає на фото, або вони дуже харизматичні.

Ще однією причиною приблизно однакового зросту моделей чоловіків є групові зйомки і підсумкові виходи на показах. Люди різного зросту виглядають не так гармонійно, як люди одного зросту.

Дуже рідко для реклами запрошують хлопців невеликого зросту, але найчастіше, вони займаються модельним бізнесом як хобі, він не є основним джерелом їхнього заробітку.

Не рідко потрібні чоловіки, які демонструють окремі частини тіла - для цього необхідно, щоб ці частини тіла були доглянуті і красиві.


Рейтинг найпопулярніших чоловіків - моделей світу [Фото]

Фактура моделей чоловіків


Часи змінюються, а стандартів у чоловіків моделей практично немає. Півстоліття тому всі моделі чоловіки носили 40 розмір одягу.

А ось ідеали краси трохи помінялися. Зараз краса не є основним фактором, а лише тільки стартовим трампліном. Головне для моделі - це самовдосконалення.

З чого почати модельну кар'єру хлопцю


Найкращим віком для початку кар'єри є вік 13-15 років. Краще всього, якщо хлопець пройде навчання в модельній школі та отримає всі необхідні ази.

Роль модельного агентства у кар'єрі


Практично кожна модель у світі працює з модельним агентством, навіть з урахуванням того, що це необов'язково. Просто модельне агентство є гарантом стабільності в роботі і відстежує дотримання всіх договорів.

У хорошому модельному агентстві є свої стилісти, візажисти, косметологи, перукарі та манікюрниці.

Яку ж вигоду має модельне агентство? Насправді дуже непогану, так як вони є посередниками між замовниками і моделлю. І саме тому агентство зацікавлене, щоб модель була зайнята в різних проектах і показах.

Агентство завжди оповіщає модель про різні кастинги і покази, і робить все можливе, щоб модель отримала контракт або роботу.

Як вести себе на кастингу


Професійна поведінка, це головна вимога під час усіх кастингів. Так само дуже важливо виглядати чисто, охайно і доглянуто. Одягаючись на кастинг необхідно вибирати одяг по погоді і по фігурі.

Пунктуальність і ввічливість, теж дуже важливі. У випадку, якщо модель записалася на кастинг, але з певних обставин вона не може прийти, вона зобов'язана оповістити про це організаторів і свого агента заздалегідь.

На кастингу враховується все - зріст, розмір одягу, розмір взуття, вміння посміхатися і рухатися і навіть колір волосся і очей.

Модельний бізнес - це в першу чергу везіння. Людина може бути помічений з першого кастингу, а може провести сто показів і залишитися в тіні.

Портфоліо моделі


Чоловік-модель повинен мати портфоліо. Чим воно більш професійно складено, тим більше шансів отримати хорошу роботу. Перш ніж складати фотоальбом, краще проконсультуватися, що зараз потрібно на модному ринку.

Але в кожному портфоліо повинні бути певні фотографії:

Портретні фото з посмішкою і без

На повний зріст в строгому костюмі

На повний зріст в нижній білизні

Чорно білі фото

Фото з різними зачісками


Не варто покладатися на роботу одного фотографа, найкраще задіяти кілька фахівців, тоді фото будуть різноманітні за якістю зйомки і стилю роботи.


Найпопулярніші чоловіки - моделі світу [Фото]

Харчування моделі


Моделі дуже важливо не змінювати свою фігуру, але це дуже складно зробити, тому що при ненормований ритмі роботи харчування нестабільне. А нестабільне харчування може призвести до погіршення кольору шкіри, ламкості волосся і жовтизни зубів. Тому, де б не була модель, вона повинна завжди мати собою їжу. Причому не бутерброди від яких товстіють і не отримують необхідних вітамінів, а салати або готову збалансовану їжу.

Щоб бути в хорошій формі, модель будь-якої статі повинна проводити час у фітнес центрі хоча б кілька годин на тиждень.

Як стати моделлю


Завзятість, самовдосконалення, зовнішня і внутрішня краса, життєрадісність і прагнення до мети - ось головні життєві принципи кожної моделі.

Чим більше починаюча модель буде відвідувати кастингів і «світиться» в різних проектах, тим більше у неї шансів досягти бажаних висот.





На правах реклами