Ми у Facebook
04.07.2015, 20:10

У Рівному стартував грандіозний Арт-Пікнік Слави Фролової [+Фото]

4 липня у парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулося офіційне відкриття наймасштабнішого соціально-культурного проекту 2015 року.
Відома телеведуча Слава Фролова разом з міським головою Рівного Володимиром Хомком на літній естраді парку Шевченка відкрили це свято позитиву, миру та добра, повідомляє khomko.rv.ua.

"Дорогі рівняни! Цього року збулася моя мрія - Арт-Пікнік вийшов за межі столиці України. Рівне стало першим містом, яке відгукнулося на нашу ініціативу. Ми дякуємо міській адміністрації та міському голові, а також дирекції парку за те, що вони одразу долучилися і допомогли нам втілити проект в життя у вашому чудовому місті, адже самотужки це зробити було б складно, - каже Слава Фролова. - Наша програма буде дуже насиченою та прийдеться по душі гостям будь-якого віку: від наймолодших до найдоросліших. На вас чекають заняття з йоги, мистецькі лекції, зустрічі з письменниками, танці, майстер- класи для дітей, пізнавальні та корисні заходи для мам, уроки малювання, кіно, концерти, майстер класи з екології, квести, змагання, театральні виступи та кулінарія. І це лише частина з того, що ми запланували".



"Мені особливо приємно, що наше Рівне – перше місто, куди приїхала Слава зі своїм проектом. Щодня від сьогодні по 26 липня в парку ім. Шевченка у рівнян буде можливість провести час всією родиною в новому унікальному форматі міського дозвілля, де відпочинок, спорт, культура та мистецтво поєднаються в одне ціле. Тож запрошую рівнян до нового для нашого міста виду відпочинку", - наголосив Володимир Хомко.







З повним переліком заходів "Арт-Пікніка" у Рівному можна ознайомитись на сайті Слави Фролової або за посиланням: https://www.google.com/calendar/embed?src=archive.sfgroup%40gmail.com&ctz=Europe%2FKiev

Статті до теми:
Сьогодні у Рівному - грандіозний Арт-Пікнік [Програма заходів]





На правах реклами