Ми у Facebook
06.07.2015, 17:45

У Рівному припинено діяльність двох гральних закладів [+Фото]

Співробітники відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Рівненській області задокументовали протиправну діяльність групи осіб, які організували діяльність мережі гральних закладів у Рівному.
36-річний хмельничанин та 23-річний рівнянин, діючи всупереч закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», облаштували заклади на вулицях Княгині Ольги та Гагаріна, де створили умови для доступу до віртуальних симуляторів гральних автоматів (азартна гра). Своєю незаконною діяльністю вони займалися майже два місяці

Під час проведення слідчих дій міліціонери провели три санкціоновані обшуки, в ході яких вилучили 72 одиниці одиниці комп’ютерної техніки з програмним забезпеченням для доступу до азартних ігор, понад 170 тисяч гривень та бухгалтерські документи.

Як зазначив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош, за фактом заняття гральним бізнесом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри про вчинення кримінального правопорушення.

Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

— Міліція Рівненщини продовжує боротьбу з нелегальним гральним бізнесом, — наголосив Володимир Голубош. — Така робота триватиме до повного викорінення тіньових закладів.



За матеріалами СЗГ УМВС України в Рівненській області

Читати також:

У Рівному закрили вісім залів із гральними автоматами

У Рівному прикрили мережу ігрових автоматів

У Рівному намагалися закрити зал ігрових автоматів [ОНОВЛЕНО]





На правах реклами