Ми у Facebook
08.07.2015, 11:00

На Рівненщині у ДТП за участю мотоциклістів загинуло 12 осіб

Лише за перший тиждень липня на території Рівненської області зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди за участю мототранспорту, в яких шестеро осіб отримали тілесні ушкодження.
Загалом із початку року на дорогах Рівненщини сталася 65 ДТП за участю мотоциклів, мопедів і моторолерів, у яких 12 людей загинуло та ще 74 отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

У Рівному вкрали автомобіль

Мототранспорт, на відміну від автомобіля, має іншу специфіку руху, тому саме ця категорія учасників дорожнього руху — найменш захищена.

Підвищена маневреність, менші габарити, а також висока динаміка сприяє тому, що автомобілістам складно помітити переміщення двоколісних в інтенсивному транспортному потоці. Порушення елементарних Правил дорожнього руху, неуважність, ігнорування пасивних засобів захисту, переоцінка власних сил і можливостей, перевищення безпечної швидкості, порушення правил маневрування може призвести до травмування та летальних наслідків.

На Рівненщині зіткнулися ВАЗ та Mercedes-Benz

Тому працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до водіїв двоколісних транспортних засобів з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути обачними на дорозі, в жодному разі не забувати про належне екіпірування та поважати всіх учасників руху.





На правах реклами